2777
2789
عنوان

این رفتارا رو از خانواده شوهر ببینین چیکارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست

به نظر من عروس وظیفه ای در قبال خانواده شوهر نداره واگر کاری از سر لطف و مهربونی می کنه باید ازش تشکر بشه و ارزش قائل باشن وگرنه لزومی نداره تکرار بشه چون برای آدم طلبکار هر کار کنی در حکم وظیفه ست اونم وظیفه ای که کامل انجام ندادی!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی می بینی محبتت وظیفه شده دیگه انجام نده .وظیفه تو آب پرتقال گرفتن نبوداز روی محبت و انسان ...

سر فوت مامانم پدرشوهرم شام داد یه شب مراسم گرفت 

خاستم جبران بشه مثلا 

ولی طلبکارم شدن

شوهرم شب اومد ظرفارو شست جاروبرقی کشید نه تک فرزند نیس همه عروسا همینن میزن تا دسشویی مادرشوهر میشور ...

بزن ب مریضی بگو حالم بده میخام بخابم سردرد دارم فلان . هیچی هم ب روی خودت نیار بگو حالم خوب نیست وگرنه همه کار براش میکردم

هیچ چیز دائمی نیست
شوهرم شب اومد ظرفارو شست جاروبرقی کشید نه تک فرزند نیس همه عروسا همینن میزن تا دسشویی مادرشوهر میشور ...

به جهنم جنگ بشه منم همین بود به این فکر کن که خودت از همه مهمتری

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
حرف نمیشه زد بهش انقد که پشت اوناس ولی اینکه فک کردن کلفتشونم عصابم بهم ریختهجلوی من زنگ زده اونیکی ...

شاید با تو خیلی راحتن، به نظرم سعی کن اول تحلیل درستی ازشون داشته باشی انسان موجود پیچیده ایه

من هیچ بی احترامی تو رفتارشون ندیدم اونا الان همه شون فکرشون درگیر مادرشوهرته اون وقت تو میگی چرا به من تعارف نمیکنن از گردوها بخورم؟ 

بوی پیاز حتما برای مریض ضرر داشته 

پدرشوهرت چی کار میکرد میگفت بده من ببرم حیاط پوست بکنم یه وقت شما سردت نشه؟

شما عروسی مهمون نیستی تو اون وضعیتشون توقع داری لوست کنن؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
همون اینکار میکنم دیگه نمیرم من آدمی نیستم رو بدم بهشون واقعا عصابم خوردشد

خونه درست کن بده شوهرت ببره اینطوری بهتره نه طلبکار میشن و خودت هم عذاب وجدان نداری ،برای مریض ثوابه