2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعایی که میگم  بهتون امتحان کنید همون روز اول اثرش رو زیبایی چهرتون ببینید به این روش که ی مقدار اب من خودم معمولا ی بطری کوچک اب معدنی برمیدارم روش اول 19 بار صلوات ابراهیمیه تو نت سرچ کنید بعدش 66 بار بسم الله الرحمن الرحیم بعدش 41 بار سوره حمد و بعدش 19 بار صلوات ناریه روی اب فوت کنید بعد نوش جان کنید و مارو هم دعا کنید از همون روز اول تاثیرش مشخص میشه صلوات ابراهیمه هم بدون اعراب اللهم صل علی محمد و ال محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی ال ابراهیم انک حمید مجید اللهم بارک علی محمد و علی ال محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی ال ابراهیم انک حمید مجید با اعرابش تو گوگل بزنید صلوات ناریه هم که  اللهم صل صلاةً كاملة وسلم سلاما تاما على نبي تنحل به العقد، وتتفرج به الكرب، وتقضى به الحوائج ، وتنال به الرغائب، وحسن الخواتيم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله

از روز اول خدارو شاهد میگیرم جواب داد برای چند نفر

خب تاثیرش ب چ شکله؟

برا خودتم ج داده؟ چکارت کرده مثلا؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خب تاثیرش ب چ شکله؟برا خودتم ج داده؟ چکارت کرده مثلا؟

تاثیراش گل انداختن چهره از روز اول معلوم شد برای یسریا یکی حالا نمیشناختم گفته بود مادرش صورتش سیاه شده بود بر اثر بیماری‌همون روز اول سیاهیش خیلی کمرنگ شده بود

اگه واقعی بود ک مردم مینشستن دعا میخوندن دیگه پولشونو صرف عمل های زیبایی نمی‌کردن

اینجور دعاها، چهره رو تغییر نمیده ک 

صرفا چهره رو دلنشین تر و جذاب تر جلوه میده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اگه واقعی بود ک مردم مینشستن دعا میخوندن دیگه پولشونو صرف عمل های زیبایی نمی‌کردن

ولی نمازشب تاثیره داره فقط پوست رو روشن میکنه وصاف

چون چندشب خوندم دیگران گفتن چکارکردی پوستت صافه روشنه😅🙃

خلاصه عاشق نمازشبمم😥

تاثیراش گل انداختن چهره از روز اول معلوم شد برای یسریا یکی حالا نمیشناختم گفته بود مادرش صورتش سیاه ...

از اون آبه هرروز باید بخوریم؟ بعد ی بار اون ذکر هارو بگیم کافیه یا هر بار ک آب میخوایم بخوریم باید بگیم؟

مثلا رو آب معدنی بگیم بعد ک تمام شد دوباره بگیم...اره؟

میشه با دعا از خدا نعمت خواست حتی تو قرانم اومده حضرت یوسف با پیرهنش توسط خدا چشم نابینارو بینا کرد اگه اب شکل کریستالاش عوض میشه فکر نمیکنی چه تاثیری رو جسم میزاره

ولی نمازشب تاثیره داره فقط پوست رو روشن میکنه وصافچون چندشب خوندم دیگران گفتن چکارکردی پوستت صافه رو ...

دقیقا