من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واااااایییییی مثه من.بخدا انقد بهم گیر دادن رفتم دکتر تغذیه.43بودم با قد 164، خدارو شکر الان تو دوماه 10کیلو اضافه کردم البته فقط با خورد و خوراک و چنتا قرص ویتامین.قراره تا عید بشم 62.بخدا انقد حرف میشنیدم از اطراف.
برو گلم تو تاپیکام الان اینجا توضیح میدم من یک ماه پیش 52کیلوبودم سویق سنجدو گندم خریدم مخلوط کردم باهم شبا بعد شام داخل یک لیوان شیر یک قاشق مرباخوری میریزم میخورمم صورتم خیلی تپل شده ه اندامم شیرخشک نان هم روزی 2بار با آب درست میکنم میخورم قرص گین آپ از عطاری خریدم گیاهیه میوه ای اشتهامو خیلی باز کرده همش میخورم الان خیلی بهتر شدم تو نزدیک یک ماه از 52به 55رسیدم خودمو دیشب وزن کردم فقط میخورم غذاهای پرکالری بخور
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان