2777
2789
عنوان

هر کی منو میبینه میگه وایی یکم چاق شو ولیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی 47 کیلوئهتو چقدری

۳۵ کیلوم😐💋  قدم ۱۵۸😂😂😂😂

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

منم با قد ۱۷۲ وزنم ۶۹ شده ولی بیشتر شکم آوردم نمی‌دونم چیکارکنم این شکم بره خیلی رو مخمه مثل توپ اوم ...

من میخام بعد عید چاق شم از اون شکم بندا هستن مدلای کره ای میپوشن خیلی سفتن بخرم شکم و پهلو نیارم 

۳۵ کیلوم😐💋 قدم ۱۵۸😂😂😂😂

جدی

من کلاس چهارم بودم انقد بودم 

40 بشی خوب میشی

چاقی خیلی بده من 

هر لقمه میخورم با عذاب وجدان بازم لاغر هر چی دلش میخواد میخوره

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

چنده قدو وزنت؟

۳۵ 

۱۵۸

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

من ۱۶۵ و ۴۱😁

واااااایییییی مثه من.بخدا انقد بهم گیر دادن رفتم دکتر تغذیه.43بودم با قد 164، خدارو شکر الان تو دوماه 10کیلو اضافه کردم البته فقط با خورد و خوراک و چنتا قرص ویتامین.قراره تا عید بشم 62.بخدا انقد حرف میشنیدم از اطراف.

چجوری تپل کردی؟

برو گلم تو تاپیکام الان اینجا  توضیح میدم من یک ماه پیش 52کیلوبودم سویق سنجدو گندم خریدم مخلوط کردم باهم شبا بعد شام داخل یک لیوان شیر یک قاشق مرباخوری میریزم میخورمم صورتم خیلی تپل شده ه اندامم شیرخشک نان هم روزی 2بار با آب درست میکنم میخورم قرص گین آپ از عطاری خریدم گیاهیه میوه ای اشتهامو خیلی باز کرده همش میخورم الان خیلی بهتر شدم تو نزدیک یک ماه از 52به 55رسیدم خودمو دیشب وزن کردم فقط میخورم غذاهای پرکالری بخور

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان