2777
2789
عنوان

من والدینم جدا شدن دختر دایی م از خانوادش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست

احساس میکنم از عمد نمیگه و نمیدپنه ناراحت میشی

یعنی حس خاص و بدجنسی نگرفتم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ببخشید ولی ایشون بیشعوره توجه نکن بهش 

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم از عمد نمیگه و نمیدپنه ناراحت میشییعنی حس خاص و بدجنسی نگرفتم

خیلی از موضوعاتی که من نیاز به یک حامی داشتم و در کنارم نبود و خودم به تنهایی رفتم تو دل مسئله که حل شد یا نشد دقیقا عین همون رو ولی رو خودش پیاده میکنه و اول و اخر وسط جملاتش اگر بابام نبود من بدون بابام نمیتونستم بابام حامی و پشتیبان و ...منه😐

خیلی از موضوعاتی که من نیاز به یک حامی داشتم و در کنارم نبود و خودم به تنهایی رفتم تو دل مسئله که حل ...

بلاخره دخترداییه ...💔👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯