2777
2789
کسایی که گرفتین رضایت والدین نیازه؟بعد اگه تو سایت ثبت نام کنین کارتشو از کجا بگیریم؟

اگر بخای کارت بگیری نیاز به رضایت والدین نیست ولی اگر خدایی نکرده اگر یه روز بخای اهدای عضو بشی رضایت خانواده مهمه کارتم سایت خودش برات چاپ می‌کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر بخای کارت بگیری نیاز به رضایت والدین نیست ولی اگر خدایی نکرده اگر یه روز بخای اهدای عضو بشی رضای ...

خب خانواده من رضایت نمیدن که 

پس چرا من کارت گرفتم

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چرا؟!

چون خانوادم هیچکدوم راضی نیستن 

و اینک باید حضوری ثبتنام کرد چون اینترنتی ی گزینه داره ک اونو زدی ینی حتی پوست بدنتم میکنن واسه کارای دیگ 

من دوست ندارم اینطور بشه و همینطور خیلی اعضای دیگرو غیرقانونی میفروشن دیگ اونجا من زنده نیستم ک ببینم چی میکنت یا خانوادم بالاسرشون 

درهرحال اگر قرار ب اهدا عضوی هم هستم دوس دارم لاقل پولش ی کمکی ب خانواده خودم کنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون خانوادم هیچکدوم راضی نیستن و اینک باید حضوری ثبتنام کرد چون اینترنتی ی گزینه داره ک اونو زدی ینی ...

پوست بدنو واسه چی میکنن 😳😳چرا من تا حالا نشنیده بودم 

کدوم گزینه ؟؟؟😳😐

پوست بدنو واسه چی میکنن 😳😳چرا من تا حالا نشنیده بودم کدوم گزینه ؟؟؟😳😐

درسته چن روز اخیر کسی اهدای عضوشد پوست بدنشم کندن فرستادن بیمارستانهای سوختگی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
پوست بدنو واسه چی میکنن 😳😳چرا من تا حالا نشنیده بودم کدوم گزینه ؟؟؟😳😐

ی گزینه داره باید اونو نزنین زده اهدای تمام امحا و احشا 

شامل پوست و اسکلت و همچی میشه 

منم تازه متوجه شدم بخاطرهمین دارم لغو میکنم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه