2777
2789
عنوان

اخه چجوری باید دبیری قبول شد

47 بازدید | 6 پست

من برا سال دیگه میخوام استخدامی اموزش پرورش شرکت کنم.اما دفترچه پارسالو دیدم مثلا دبیر زبان فقط ۳نفر خانوم تو شهرمون گرفتت.با این ظرفیت کم اخه چجور میشه قبول شد.تنها امیدم این ازمونه جایی زیاد رشته منو برا شغل دولتی نمیخوان مترجمی زبان خوندم.خواهشا نگید برو تو اموزشگاه و کلاس خصوصی و‌....من فقط شغل دولتی میخوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سهمیه نداشته باشی سخت قبولی

آشنای ما سهمیه داشت بدون اینکه اسم منابعو بدونه با کمتر از یک سوم نمره آموزگاری قبول شد  حروم یاحلال؟          ‌کلی زمین و بن های ماشین  و سهام و وام های دوبل ازدواج و ...کرفتن باباشونم سر و‌مر گنده کل کارهاشونو میکنه

خب پس چرا هیچیشون نمیشه؟ قرون قرون اون حقوق سهم کس دیگه اس و‌خودشون میدونن

کی میگه قرار چیزیشون بشه همیشه گفتن ظالم به جایی نمیرسه یا مال حروم فلانت میکنه همش الکیه نمونهاش شاهد هستیم روز به روز شکمشون گنده تر میشه و مردم فقیرتر میشن اوناهم هیچیشون نمیشه