2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه نمیخواد تولد بگیره بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست
به روش بیار بعضی مردا ننیفهمن تو باغ نیستن باید حالیش کنی با دعوا نگو مظلوم نمایی کن بگو دلم شکست😢

ببین اخه قبلا به روش اوردم بعضی چیزارو دیدم بعد چند وقت فراموش کرد همون اشو همون کاسه بوذ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس کردم نگم بهتره ولی بارها بهش گفتم رفتارت نشون میده دوسم نداری میگه نه چیکار میخواسنی برات نکرد ...

حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگه

اصن همینکه تو از خودت سوال میکنی یعنی دوسم داره؟ اینکه ایشون رفتار هایی داشته که پی این رفتار ها باعث شده تو همچین سوالی از خودت بپرسی جواب کاملا مشخصه ..

عزیزم هیچ غصه نداره 

وقتت و انرژیت رو روی خودت بزار و از روی اون ور دار 

برات اهمیت نداشته باشه به خدا بگو من این ادم رو رها میکنم تمام استرس و اظطراب و وابستگیم رو رها میکنم

پول جمع کن لباسای قشنگ بخر به خودت برس اولویت خودت باشی وقتی اون تورو دوست داره که تو خودت رو دوست داشته باشی وقتی تو هی دنبال توجهی اون هیچ اعتنایی نمیکنه ولی وقتی رها میکنی اون فکرش مشغول میشه بهت

فقط روی خودت و انرژی و آرامش خودت وقت بزار

ورزش کن مدیتیشن کن کارای خونه ام با حس زنانه و لطافت و عشق انجام بده نه به زور 

بزار لذت ببری با تنهائیت و با خونه و زندگیت به اون فکر نکن

وقتی خودت تبدیل به ی ارزش بشی تبدیل به منبع ارامش باشی اونم به سمتت کشیده میشه 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

خب روز تولدت برو خونه مادرت جشن بگیر با خانوادت باش آخر شب بیا خونه بخواب روز تولدش روز پدرم نزدیکه ...

پارسال روز زن برام کادو نگرفت منم حبران کردم براش 

تولد هم براش جبران کردم. من تولدم بهش گفتم دوستام ازم پرسیدن شوهرت یعنی هیچی برات نخرید؟  بعد جالب اینحاست تولدش شد منم براش چیزی نگرفتم بعد گفت همکارم گفته خانومت برات چی خریده گفتم هیچی گفته حتی ی جورابم نگرفت؟ جالبه بعد از من انتظار داره

حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگهاصن همینکه تو از خودت سوال میکنی یعنی دوسم داره؟ اینکه ایشون رفتار هایی داش ...

مرسی عزیزم خرفاتو خیلی دوست داشتم

نمیدونم چرا ولی هر بار میخوام بی محلی کنم نمیتونم 

حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگهاصن همینکه تو از خودت سوال میکنی یعنی دوسم داره؟ اینکه ایشون رفتار هایی داش ...

البته غلط کرد اگه دوسم نداشت باهام ازدواح کرد حالم دیگه داره ازش بهم میخوره 

مرسی عزیزم خرفاتو خیلی دوست داشتمنمیدونم چرا ولی هر بار میخوام بی محلی کنم نمیتونم

بهم خصوصی پیام بده کمکت میکنم

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

پارسال روز زن برام کادو نگرفت منم حبران کردم براش تولد هم براش جبران کردم. من تولدم بهش گفتم دوستام ...

خب تو هم براش تعریف میکردی خجالت بکشه پس بی خیال تو هم جبران کردی خوبه بزار بره هر کاری میخواد بکنه تو روز زن برای خودت هر چی میخوای بخر بعدم برو خونه مادرت اینجوری کمتر حرص میخوری که میره کیک برای ننش میخره ببین آخر همین خانواده چه میکنن براش جواب خوبیاشو چطور بدن 

خب تو هم براش تعریف میکردی خجالت بکشه پس بی خیال تو هم جبران کردی خوبه بزار بره هر کاری میخواد بکنه ...

بخدا مامانش خ ادم ظالمیه فقط با زبون طوری رفتار میکنه که مثلا خیلی مهربونم اینم ساده اصلا بدیهای مادرش به چشمش نمیاد. بعد ی هفته میره خونه مامانش مامانش ی غذا درست و حسابی براشون درست نمیکنه تخم مرغ میزاره جلوشون

خب تو هم براش تعریف میکردی خجالت بکشه پس بی خیال تو هم جبران کردی خوبه بزار بره هر کاری میخواد بکنه ...

درسته جبران کردم ولی بنظرم اونقدری که چنین چیزی برای زنا مهمه برای مردا مهم نیست 

احتمالا روز مرد اگه چیزی بهم بگه منم به روش بیارم تولدو برا بقیه میگیری کادورو من برات بگیرم؟ 

درسته جبران کردم ولی بنظرم اونقدری که چنین چیزی برای زنا مهمه برای مردا مهم نیست

ببین برای مردا هم مهمه تولد و روز مرد من خودم به روی شوهرم آوردم تولدمه خودش هم تولدشو به روم آورد چون دید من برام مهمه اونم میخواست کم نیاره مطرحش کرد 

بخدا مامانش خ ادم ظالمیه فقط با زبون طوری رفتار میکنه که مثلا خیلی مهربونم اینم ساده اصلا بدیهای ماد ...

ولش کن شما فقط باید احترام ننشو داشته باشی و بدشو نگی مردا همشون همینن یه مسیری رو تا آخر اشتباهم باشه میرن تا سرشون به سنگ نخوره همینن باید تحمل کرد