2777
2789
عنوان

رپ گوش دادن برادرم😩

211 بازدید | 40 پست

سلام خانوما برادر و بچه های شما هم رپ گوش میدن ؟ 

نظرتون راجب سبک رپ ؟ 

من خودم خوشم نمیاد احساس میکنم دیوونه بازیه ولی برادرم به شدت به این سبک علاقه منده و هرچی بهش میگم این ها یه مشت بی ادب و اینان گوش نمیده و واقن هم همین طوره خیلی بی ادبن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ب شما چیکار ..دوست داره گوش بده..شما بی ادبی گوش نکن ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
رپ گوش دادن لایق هر کسی نیست🗿👍👍

🥰👍

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

آخه ۱۴ سالشه😂

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

خودم گوش میدم و عاشقشم مشکلش چیه به اهنگ گوش دادن بچهاتونم‌گیر میدین؟ خب معلومه اونا سلیقشون با بقیه فرق میکنه میخوای بشینه هایده و گوگوش گوش بده یا ماکان بند؟ سلیقشه ولش کن بچه رو

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
بعد یه مدت دیگه گوش نمیده من خودم نوجوونیم معتاد رپ بودم ولی از سرم افتاد

چهارده سالشه فقط

ببین قشنگم منم برادرم بچگیاش رپ گوش می‌داد اون فعلا بچس نمی‌دونم چی بده چی خوبه چی بی ادبانست یا چی نیست تا بزرگ شه صد تا تغییر میده خودشو به نظرم باهاش کاری نداشته باش هرکسی به سلیقه ای داره💝💝

خودم گوش میدم و عاشقشم مشکلش چیه به اهنگ گوش دادن بچهاتونم‌گیر میدین؟ خب معلومه اونا سلیقشون با بقیه ...

آخه فحش میدن

چه طرز فکریه خببی ادبن‌ چیهبنده خودم ساز سنتی میزنم ولی سبک موسیقی مورد علاقم رپه‌!

فحش میدن یاد میگیره