2777
2789

من سه ماه زایمان کردم و این جاریم ب بچم کادو نداده هی میگه میدم ولی فعلا نداده

وضعیت مالیش خوب نیست می‌دونم ولی از اون طرف رفت خونه باباش برای خواهر و خواهر زاده و برادر زاده هاش هدیه برده 

و اینکه همیشه از ی مغازه قرضی جنس میخره برای بچه‌های خودش

خوب میتونست ی دست لباس معمولی هم برای بچه من برداره

باور کنین محتاج لباس و هدیه ش نیستم ولی انتظار داشتم ازش

الان بنظرتون حق دارم ناراحت باشم ازش؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

من واقعا از شما ناراحت شدم! 

مگه نوع رفتار مارو کادو با بچمون مشخص میکنه؟ انتطار دارم ازش؟ اشتباه شما همین‌جاست نباید انتظار داشته باشید 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چون جاری فامیل نیست 

عزیزم چیزی که عوض  داره گله نداره توم به موقعش تلافی کن

ببین  من پسرم که دنیا اومد برادر شوهرم براش از پول خودش گوسفند قربانی کرد

ولی زنش اصلا یه زنگم نزد من موقعی که بچه اش دنیا اومد نرفتم ولب بجاش شوهرم برا برادر شوهرم پول زد رو کارتش همون مبلغ 

من برای یکی از جاریهام هر وقت خونش دعوت میشدم هدیه میبردم (یه لباس یا اسباب بازی برای بچش میخریدم)بعد ایشون چند بار اومد خونه من یه حعبه شیرینی آورد که ارزش مالیش کمتر از هدیه های من بود وضع مالیشون از ما بهتره برای دنیا اومدن بچش دومش سکه پارسیان ششصد سوت بردم دوسال بعد برای زایمان من پونصد پول داد نصف ارزش اون سکه نه ناراحتی درست کردم نه توقعی ازش کردم فقط الان مثل خودش رفتار میکنم دعوت کنه یه جعبه شیرینی میبرم برای تولد بچش هم همون پونصد که کادو داده بود گذاشتم پاکت دادم بهش وسلام 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
من واقعا از شما ناراحت شدم! مگه نوع رفتار مارو کادو با بچمون مشخص میکنه؟ انتطار دارم ازش؟ اشتباه شما ...

اون چرا از ما کلی انتظار داره

ول کن بابا . هدیه ای که اون قسطی هم بخره چه ارزشی داره برات .‌یه ذره چشم و دل سیر باشین تو رو خدا

عزیزم چ ربطی ب چشم و دل سیری داره

واقعا نمیفهمی منظور مو🤔

نه چون جاری فامیل نیست عزیزم چیزی که عوض داره گله نداره توم به موقعش تلافی کنببین من پسرم که دنیا ...

آخه من قبلاً کلی خرج بچه های اون کردم

نه چون جاری فامیل نیست عزیزم چیزی که عوض داره گله نداره توم به موقعش تلافی کنببین من پسرم که دنیا ...

با جاریت رفت و آمد دارین؟

من برای یکی از جاریهام هر وقت خونش دعوت میشدم هدیه میبردم (یه لباس یا اسباب بازی برای بچش میخریدم)بع ...

همین دیگه وقتی مثل خودش شدی یعنی ناراحت شدی

همین دیگه وقتی مثل خودش شدی یعنی ناراحت شدی

ناراحتی نه به اون معنی که اعصاب خودم رو خرد کنم و خودخوری کنم گذشته تمام شده دیگه برای خودم هی تکرارش نمیکنم که اعصابم خرد بشه از این به بعد هر چقدر هدیه داد همون بر میگردونم ،نداد من هم هدیه نمیدم 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑