2777
2789
عنوان

کار در منزل

89 بازدید | 10 پست

سلام خانما من واقعا نیاز به کار دارم در به در دنبال کارم اونم کار در منزل خیلیا ها هزینه میخان یا میگن سرمایه آخه یکی نیس بگه قربونت برم من اگه سرمایه و پول داشتم دنبال کاردرمنزل نمیگشتم که کار بسته بندی درخانه هم بود ولی همشون هزینه میخاستن میدونم ک کلاهبرداری موندم چجوری واقعا پیداشون کنم واقعا باید کار پیدا کنم خیلی لازمم کسی اگه کاری سراغ داره لطفا دریغ نکنه

تورا خدا کد معرف منو بزنید خیلی به این پول نیاز دارم 

ی برنامه ب نام میلی هست ک اگر واردش بشید 5سوت طلا میده در صورتی ک کد هدیه من رو بزنید۵سوت ب من و۵سوت ب شما هدیه میده و ب قیمت طلای روز میتونی برداشت کنی پولش بیاد حسابت هر۲٠٠نفر ک دعوت کنید یک گرم طلا میده

من خودم امتحان کردم کاملا واقعی هس، 

milli-fzxvi

حالا چطور پول میاد حسابت؟ 

خب شما هرچقدر طلا ک جمع کنید با دعوت هر لحظه ک دلتون میخاد میتونید بردارید پولشو ی گذینع فروش هس میزنید بعد مقداری ک میخاید طلای جمع شده رو بفروشید بزنید و ی شماره کارت میخاد و بعد یک روز پول میاد حسابت، 

اگ میخاید مطمعن بشید کد منو بزنید ۵سوت امد حسابتون بفروشید منتظر بمونید پولش بیاد تا اطمینان کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کار در منزل می‌خوام

تورا خدا کد معرف منو بزنید خیلی به این پول نیاز دارم 

ی برنامه ب نام میلی هست ک اگر واردش بشید 5سوت طلا میده در صورتی ک کد هدیه من رو بزنید۵سوت ب من و۵سوت ب شما هدیه میده و ب قیمت طلای روز میتونی برداشت کنی پولش بیاد حسابت هر۲٠٠نفر ک دعوت کنید یک گرم طلا میده

من خودم امتحان کردم کاملا واقعی هس، 

milli-fzxvi

حالا چطور پول میاد حسابت؟ 

خب شما هرچقدر طلا ک جمع کنید با دعوت هر لحظه ک دلتون میخاد میتونید بردارید پولشو ی گذینع فروش هس میزنید بعد مقداری ک میخاید طلای جمع شده رو بفروشید بزنید و ی شماره کارت میخاد و بعد یک روز پول میاد حسابت، 

اگ میخاید مطمعن بشید کد منو بزنید ۵سوت امد حسابتون بفروشید منتظر بمونید پولش بیاد تا اطمینان کنید

از دیوار شهرتون پیدا میشه

بسته بندی ، تولید تسبیح، نگین روی لباس و اینا

زنگ بزنید بپرسید

برید شرایطش رو ببینید بعد شروع کنید من برای یه آشنایی چندبار گشتم تو دیوار زیاد بود

الهم عجل لولیک الفرج