2777
2789
عنوان

چطوری میشه مربی باشگاه شد🤨

76 بازدید | 10 پست

بچه ها نظرتون درمورد مربی باشگاه شدن و اینکه باشگاه خودتو داشته باشی چیه؟

چه رشته ی دانشگاهی ای باید خوند 

میشه راهنماییم کنید🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تربیت بدنی باید بری ولی مدرک فدراسیونی هم میشه گرفت

بنظرت درامد میتونم داشته باشم؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون دانشگاهم میشه مدرکشو بگیری البته باید بدن خوبیم داشته باشی تا شاگرد بیاد سمتت و حس مثبت بگیره

میخواستم دانشگاه هم برم بخاطر همون 

بنظرت درامدش خوبه؟ 

ما یکی تو شهرمون باشگاه زده فقط پولش رو داشت کل بدنشو عمل کرد بعد گفت بدن خودمه همه جذبش شدن روزی چن ...

من بدنم خوبه 

علاقه دارم به ورزش خیلیی 

رِنج درامدش چقده تقریبا میدونی؟

نظرت چیه 

من بدنم خوبه علاقه دارم به ورزش خیلیی رِنج درامدش چقده تقریبا میدونی؟نظرت چیه

فقط اینو میدونم که حدود چهار ساله باشگاه زده bmw گرفت بنظرم کارت بگیره عالیهههه 

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
فقط اینو میدونم که حدود چهار ساله باشگاه زده bmw گرفت بنظرم کارت بگیره عالیهههه

برگ هام 

میرم زندگیمو بزارم پای مربی شدن🫡😂

برگ هام میرم زندگیمو بزارم پای مربی شدن🫡😂

آره اگه مردم جذبت بشن درامدش خیلی خوبه و باشگاهی که کار میکنی باید وسط شهر باشه چون یه باشگاه دیگه هم داریم خلوت خلوته ماهی هفت تومن دربیاره باید خداروشکر کنه

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁