2777
2789
عنوان

نابرده رنج گنج میسرنمیشود

55 بازدید | 9 پست

سوالیه جمله ام

من توزندگیم یه سختیایی کشیدم پاداششم گرفتم ولی دیگه میخوام‌یه سبکی زندگی کنم که کمترسختی بکشم آیا باعث میشه چیزایی که دارموازدست بدم؟

واضحتربگم درس خوندم تادکتری رفتم سرکار ازدواج کردم بچه دارشدم 

الان میخوام اگرکارشوهرم گرفت کارمو ول کنم بشم زن خونه ومادربچه هام فقط.آیا باعث میشه که اون شخصیتی که الان دارم دربین فامیل و اون غروری که دارم درمقابل شوهرم واون سربلندی و بی نیازی رونداشته باشم دیگه وزیردست شوهرم بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بله همه اون اتفاقایی که گفتی میفته برات تازه افسرده هم میشی بعدها واسه هر چیز کوچکی باید منت ش ...

آیا شوهرم تینقدربی شعورخواهدبود کع سرم منت بزاره؟ ۱۱سال ازدواج کردیم‌خرج خونه بامن‌ بوده

دقیقا عزیزم ممکنه همین هایی که گفتی اتفاق بیفته. تو این همه زحمت کشیدی و تا دکتری درس خوندی. واقعا اگه یه خورده تاپیکای این سایت رو بالا پایین کنی می بینی اکثر خانومای خونه دار از افسردگی و اضطراب رنج می برن. سر کار رفتن واقعا از لحاظ روانی یه راه گریزه جنبه مادیش فقط بخشی ازشه.

آیا شوهرم تینقدربی شعورخواهدبود کع سرم منت بزاره؟ ۱۱سال ازدواج کردیم‌خرج خونه بامن‌ بوده

خوب دیگه خودت میدونی اصلا شغل خیلی خوبه لگه الان خالت خوبه باور بخاطر همون کارته وگرنه افکار منفی والکی مثله خوره بجونت میفتادن

خوب دیگه خودت میدونی اصلا شغل خیلی خوبه لگه الان خالت خوبه باور بخاطر همون کارته وگرنه افکار منفی وا ...

الان حالم خوبه چون تومرخصی زایمانم وریلکس میتونم به بچه هام‌ برسم اگرسرکارمیرفتم داغون بودم سه تابچه دارم

الان حالم خوبه چون تومرخصی زایمانم وریلکس میتونم به بچه هام‌ برسم اگرسرکارمیرفتم داغون بودم سه تابچه ...

زنده باشی گلم خدا بچه هاتو حفظ کنه دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند هرطور دوست داری تصمیم بگیری بلاخره مادری خودش هم کلی سختی داره

خب من استرس وفشار کار بیشتراذیتم میکنه تا هرچیزدیگه

نمی دونم عزیزم. مادر من هم 3 بچه داره و 24 ساعت روز توی جمع کردن و پختن و آوردن و بردنه. همیشه هم با ما دعواشه. بابام هم همش سر کاره شاید بعضی عصر ها اونم نهایت 2 ساعت بتونه بره بیرون و حال و هواش عوض شه. کاملا حال روحیش خرابه و تمام روز و اوقات فراغتش درگیر گوشیه. چون اون تایمی که کاری نداره بابام خونه نیست. اونم با این که ماشین دستشه ولی نمی ره بیرون می گه شما ها رو بزارم کجا برم. در نهایت بهت می گم اگه الان غصه ات کارته ، اگر خونه دار شی دغدغه ات می شه آشغال هایی که دختر کوچیکت دقیقا بعد از جارو زدنت رو فر ریخته. یا ان که چرا لباسی که همین دیروز شستی و دوباره کثیف کرده... ما از این ور پل داریم می گیم نیا ولی خودت بهتر می دونی