2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارین بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 19 پست
کارای خونه رو کی انجام میده؟ کارهای مربوط به بچه؟غذا درست کردن و این چیزا

من انجام میدم شوهرم که صبح میره سر کار شب برمیگرده 

من صبح تا ظهر میرم سرکار بقیه شو  عصرها توخونه به کارهای خونه و بچه رسیدگی میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من انجام میدم شوهرم که صبح میره سر کار شب برمیگرده من صبح تا ظهر میرم سرکار بقیه شو عصرها توخونه به ...

عزیزم میبخشین خیلی سوال می‌پرسما. مثلا تفریح اینا هم برای خودت داری؟ به خودت برسی به روح و روانت به بدنت؟ تنهایی بری جایی خلوت کنی یا با دوستات

عزیزم میبخشین خیلی سوال می‌پرسما. مثلا تفریح اینا هم برای خودت داری؟ به خودت برسی به روح و روانت به ...

خواهش میکنم 

خوب سال اول که بچه به دنیا میاد نمیشه بعدم اصلا شاید خودت دلت نخواد بری یا بچتو جایی بزاری 

میدونی دنیای مادر شدن خیلی خیلی متفاوته با قبل بچه داشتن 

الان که بزرگ شده بله باشگاه میرم خرید میرم آرایشگاه و کارهای شخصیمو بهش میرسم ولی خوب دوران نوزادی یا حتی تا موقعی که غذا خور نشه بچه اصلا خودت نمخوای جایی بزاریش مگه اینکه مادر داشته باشی بزاریش پیش مادرا خیالت راحت باشه

خواهش میکنم خوب سال اول که بچه به دنیا میاد نمیشه بعدم اصلا شاید خودت دلت نخواد بری یا بچتو جایی بزا ...

خیلیم عالی. ممنون از راهنمایی هات عزیزم. شاید خبر نداشته باشی چقدر آروم گرفتم با حرفات🫂♥️