2777
2789
عنوان

اشتباه از من بود⁉️

207 بازدید | 16 پست

تو ی رمانی، پارت های غمگین داستان بود، بعد 3نفر ری اکشن خنده گزاشتن، نویسنده ناراحت شد خب این هیچ میخوام بگم شرایط حاکم چطور بود 

خلاصه گذشت تا ی فیلم درست کزدن مخاطبا که نشون میداد مثلا نقش اصلی رمان چقدر عاشق فلانیه ولی بهش میگ برو، ولی تو تنهایی از نبودش غمیگنه

من اومدم کامنت گزاشتم،( وقتی بهش میگی برو ولی تو تنهایی پیش چس ناله مکنی برگرده 

این نشونه پریود مغزی شدنه 😂😂) 

خب برای شوخی اینو گفتم، حالا نویسنده و چندتا مخاطب اومدن توهیین ک تو حس نداری و ادم نیستی ک شرایطو درک کنی گ میخندی و فلان😐

جدی حق با اوناست؟ 

من خیلی تو تبادل نظر ها با نوینسدت های دیگ حرف زدم، گاهی شوخی میکردیم با شخص های رمان اونام همراهیم میکردن

یعنی جدی حقه حرفایی ک بهم زدن؟ 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر بود اینجوری نگی 

این صرفا حرفی هست که ذهنت میگذره و تو ذهنت میذاشتی بمونه.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بهتر بود اینجوری نگی این صرفا حرفی هست که ذهنت میگذره و تو ذهنت میذاشتی بمونه.

خب دیگ به اونجاش فکر نکردم نگمش 

فکر نمیکردم ناراحت کننده باشه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
خب دیگ به اونجاش فکر نکردم نگمش فکر نمیکردم ناراحت کننده باشه

حالا از این به بعد فکرکن😂گذشته دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نه اینو نمیشه بدم ولی رمان دیگ ژان ک میخوای بگو دارم

ببین من دارم یه رمان می‌نویسم دوست داشتم یه جایی که نویسنده ها باشن مثلا یه قسمت هایی از داستانم رو بذارم بخونن نظر بدن برای این می خواستم 

بی جنبه اند  اشکال ندارهشناختیشون دیگه اونجا صمیمی و ‌شوخی نکن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

حالا از این به بعد فکرکن😂گذشته دیگه

ن نویسنده گفت باهات شوخی کردم