2777
2789

اول از همه بگم که تاپیکم سرکاری نیس فقط برادرد دل کاربری جدید زدم بیام یک کم خودمو سبک کنم. 

من یک خانم تحصیلکرده هستم شغل و اینام رو نمیگم شناسایی نشم چون فامیلایی دارم ک عضو سایتن. 

از همسر اولم دو تا بچه دارم که تمام دنیام هستن یعنی هیچ اولویتی مهم تر از بچه هام تو زندگی برام وجود نداره یکی ده سالشه یکی دوازده سال. 

خودم سی و پنج سالمه. 

وقتی همسرم به خاطر تصادف فوت شد چون از قبل این خواهرزاده اش ک الان شوهرمه خیلی رفت و آمد ب وجود اومد باعث شد بهش دل ببندم و ازدواج کردیم اما حتی بچه هام هم نمی دونن. 

و اما جزییات... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا بقیشو نذاشتی🙄

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چون خانواده همسرم تو روستا بودن و اونجا مدرسه خوب نداشت از وقتی دبیرستان بود خونه ما بود تا رفت دانشگاه بازم ارتباطش با ما خیلی زیاد بود یعنی از قبل ما با هم خیلی راحت بودیم برا همین خیلی زود این ازدواج رو با تمام چالش یی ک قطعا برام ب وجود میاره پذیرفتم. 

ببخشید عزیزم صب چون دیشب یک مساله ای بینمون پیش اومد میخواستم بیام ماجرام رو بگم دیگه همسرم زنگ زد ا ...

الان چی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

منم تگ کن عزیزم خوشبخت بشی❤️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍