2777
2789
عنوان

خوابگاه چقدر بعضی چیزاش سخته 🥲دارم از گشنگی می می رم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
نمیتونستید بپرید سرکوچه دو تا تخم مرغ بخرید؟

از ساعت هشت به بعد که نمیزارن بیرون بریم . شامم ساعت شیش میدن تا به خودمون میایم هی گشنه ایم یهو 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
😂😂ما به جاش گوجه داریم با آب

طاقت بیار زن داره صب میشه چیزی تا ناهار سلف نمونده😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم خود خوابگاه که فروشگاه نداره

خوابگاه ما داشت ( البته این موقع بسته بود)

تو فرجه ای که برای امتحاناتون میدن ، روزای آخرش به اهل خونه یا خودتون غذا درست کنید به اندازه ی چند وعده که تو مدت امتحان غذای آماده داشته باشید ( تو فریزر بذارید که 

برای چند روز امتحان بشه استفاده کرد )

نون خشک همیشه داشته باشید برای اینجور مواقع که نون ندارید با مربا ، پنیر و ... بتونید بخورید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلف صبحانه هم میده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

😂😂ممنونممم حتماا

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
سلف صبحانه هم میده

عه راس میگی

چون خودم هیچ وقت ادم سحر خیزی نبودم برم صبحانه سلف

بکل یادم نبود😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عه راس میگیچون خودم هیچ وقت ادم سحر خیزی نبودم برم صبحانه سلفبکل یادم نبود😂

آره منم هیچوقت نرفتم 😂

آره منم هیچوقت نرفتم 😂

ما یکیو داشتیم این صب جمعه ساعت ۷ میرف صبحانه

حتی ب جمعش رحم نمیکرد 

اینا ب چی فک میکنن دقیقا؟؟؟

ما یکیو داشتیم این صب جمعه ساعت ۷ میرف صبحانهحتی ب جمعش رحم نمیکرد اینا ب چی فک میکنن دقیقا؟؟؟

آخه صبح جمعه! 🤕

من  همون روزای دیگشم تصورش برام سخت بود😆😂

آخه صبح جمعه! 🤕من همون روزای دیگشم تصورش برام سخت بود😆😂

فک کنننننن

وسط زمستون

صگ لرز سرما

از تخت

پتو بکنی کلی را بری سلف ک چس مثقال پنیر و نون کف دستت بذارن

😂😂

فک کننننننوسط زمستونصگ لرز سرمااز تختپتو بکنی کلی را بری سلف ک چس مثقال پنیر و نون کف دستت بذارن😂😂

من این جا از زیر پتو لرزم گرفت 🥶😂