سلام ببخشید من هشتمم بعد متاسفانه برعکس هر سال امسال کارنامه دی ام رو خراب کردم و واقعا شب و روز ندارم سرش چون مدرسمو عوضکردم و خب متاسفانه معلمام هم خوب درس نمیدن خب من چیکار کنمممم بعد ازم نمره خوبم میخوان میشه بگید کارنامه ها به چه صورته و اگه من دی رو خراب کرده باشم به جاش خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه چون دی رو کم گرفتم؟؟ میشه کمکم کنید و بهم بگید چطوریه خواهشاا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من از اونجایی که علاقه داشتم خیر سرم پزشک شم مخصوصا علوممفهومی میخوندم یعنی اگه مطلبیو نمیفهمیدم ا ...
منم علومم و درسای مفهومیم خوبه توی المپیاد ها هم رتبه اول میشدم همیشه ولی نمیدونم چرا امتحان مدرسه رو خراب میکنم فقط امسال اینجوری شده انگار دیگه دستم به خوندن نمیره
شاید اخه سر اینکه تیزهوشانم قبول نشدم واقعا ضربه روحی بدی خوردم که هنوز بعد دوسال هنوز یادش میوفتم حالم بد میشه بغض میکنم بدیش اینه که بهترین همه چیو میخوام ولی دیگه مثل قبل نمیتونم تلاش کنم به هر حال ممنون که کمکم کردید🙏🏻✨