2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی اخلاق نداره

89 بازدید | 13 پست

عقدیم 

دوسش دارم ولی اخلاقش بده میخوام جدا بشم ولی نمی‌دونم میتونم دوریشو تحمل کنم ؟یعنی میتونم فراموشش کنم ؟

شما جای من بودیم چیکار میکردین 

الان یه هفته هست که ازم سراغی نگرفته انگار براش ارزشی ندارم 

با پدر مادرم صحبت کردم میخوام طلاق بگیرم اما میترسم نمی‌دونم ایندم چی میشه 

دلم خیلی گرفته حالم بده 

از کسی که انقد دوستش دارم بدترین ضربه هارو خوردم تف 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولش سخته خبلیم سخت ولی باید قوی باشی بعد یه مدت عادی میشه برات دوریش البته اگه خودت بخوای راستی اخل ...

زود عصبی میشه حتی در حد کتک زدن 

همش الکی بی محلی می‌کنه سراغی ازم نمیگیره 

مامانم همش میگه این الان شوهرته که یه هفته ازت بی خبره و اینجور حرفا 

واسه ایندمون تو این شش ماه هیچ کاری نکرده

جدا میشدم کسی ک اول کار بتون بی خبر بمون ازم پس خیلی بودن یا نبودنم براش مهم نیست

بخدا ناراحتم کرده الان یه هفته منتظرم بیاد آشتی ولی انگار نه انگار 

حالا ناراحتیت سر چی بود که اینقدر قهر طولانی کردی شایدم خودت قرقریو

تو خیابون سرم داد زد من والا چیزی نگفتم تقصیر اون بود 

حتی یه معذرت خواهی نکرد اون همه حرف بارم کرد 

زود عصبی میشه حتی در حد کتک زدن همش الکی بی محلی می‌کنه سراغی ازم نمیگیره مامانم همش میگه این الان ش ...

واااای یکی از همینا تو فامیلمون بود طرف قبل عروسی همینجوری بود بعدش بهتر که نشد هیچ از قبلم بدتر شد اگه خانواده پشتتن بهتره همین الان تا دیر نشده تمومش کنی خودتو بدبخت نکن خدای نکرده 

زندگی خودش سخت هست با انتخاب آدم اشتباه سخت ترش نکنیم 

اصلا نترس! مگه خدا مرده که میترسی؟ دلیل ترس و ناامیدی ما اینه که واقعا به خدا ایمان نداریم (من آدم معتقدی نیستم و نمازم نمی‌خونم اما به خدا خیلی ایمان دارم! خدا خیلی خداس! خیلی وقتا که دهنم سرویس بوده یهو مث سوپرمن پیداش شده که اگه بخوام دونه دونه تعریف کنم مثنوی هفتاد من کاغذه (البته فرمودن مثنوی هفتاد گیگابایت داده است !☺️ بالاخره باید به روز شد! )

حالا از شوخی گذشته ، کسی که از الان اینجوری‌ بهت بی‌توجهی می‌کنه فردا که وارد زندگیش شدی و خرش از پل گذشت صدبرابرشو انجام میده و حرفی‌ام بزنی دعواتون میشه! یعنی بشین فک کن و ببین واقعا زندگی با یه همچین شخصی نتیجه‌ش چیه؟

مطمئنم اینقدری عاقل هستی که خودت بتونی نتیجه‌شو بفهمی!

آخه قصه‌ی یه روز و دو روز نیس که! قصه‌ی یه عمره! شک نکن اگه با این اوصاف نمی‌تونی زندگی کنی و دائما گریه می‌کنی!

پس وقتی می‌دونی این آقا نمی‌تونه یه همراه و همسفر و همسر خوبی برای کل مسیر زندگیت باشه ، اگه باز بخوای باهاش زندگی کنی با دستای خودت خودت بدبخت می‌کنی (امضای منو بخون که بدونی چرا راحت حرف میزنم ☺️)

از همین لحظه و تا دیر نشده خودتو نجات بده! آخه یه چیزایی‌ام راجع به مردا هست نمی‌تونم بگم که دیگه مطمئن شی باید تمومش کنی!

و اصلنم غصه نخور و ناامید نشو ! من شک خدا برای بنده‌هاش بد نمی‌خواد ! به خدا اعتماد کن 🙏 و البته برا زندگی منم دعا کن 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

اصلا نترس! مگه خدا مرده که میترسی؟ دلیل ترس و ناامیدی ما اینه که واقعا به خدا ایمان نداریم (من آدم م ...

مرسی از اینکه بهم روحیه دادین 🥺

ممنونم 

بازم خداروشکر که الان خودشو نشون داد و من قبل اینکه برم باهاش زیر یه سقف شناختمش