2777
2789
عنوان

دخترم رفته از دوست دوستش چیز خریده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 15933 بازدید | 211 پست

نمیدونم چرا دلم خواست 10 11 ساله میبودم و هرروز اون انگشترا رو مینداختم دستمم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو ای بابا جووووون اعتراضت رو نشون بده بیشتر 🤣🤣وقتی خیلی ناراحت بشه میگه ای بابا جون

ای خدا🤩🤩

قربونش برم خاهرزاده منم خیلی ای بابا میگه 

۲سال و ۸ ماهشه

وقتی چیزی میخاد میگه خاله جون جونی 🤩🤩🤩

میمیرم براش 

چقد جیگرن دخترا 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دختر منم میگه ای بابا تازه دستشم با حرص بالا پاین میکنه قیافشم ترش میکنه

دقیقا دختر منم لباشو غنچه میکنه عصبانی میشه میگه ای بااااابااااا😆

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻