2777
2789

آبرسان سیمپل عالیه

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبرسان معمولی شیر گوسفند اصلی گیر بیاری عالیه فوق آبرسان با ماندگاری بالا هم سراغ دارم

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

سیمپل 

پوست کروکدیلی منو نرم و پنبه ای کرد

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چنده ابرسان و مرطوب کننده میخام هردو باهم باشن جدا جدا نباشن

فکر میکنم 300اینا باشه من پارسال خریدم هر شب میزنم هنوز دارم ازش حجمشم خوبه ولی فکر کنم فقط آبرسانی ولی عالیه

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑