2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا ،من تا لنگ هر خوابم بعد که پا میشم میبینم کار از کار گذشته میگم یه چی میخوریم ولش😂

منم تا خود لنگ ظهر خوابم شوهرمم که سرکاره تا شب بیدار میشم نون پنیر سق میزنم 😇🤣

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چی هست

برنج رو بدون روغن کته میکنی با زعفران، گردالی گردالی ازبرنج برمیداری مواد داخل ماکارونی رو میریزی توش ، قشنگ میبندی، بعد سرخش میکنی تو روغن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
وایی میشه بگی چجوری میزاری من همیشه دوست داشتم ورست کنم اما نتونستم

تکه های مرغ و سرخ میکنم و بعد پیاز تفت میدم و مرغهای سرخ شده رو بهش  اضاف میکنم و با ادویه حسابی تفت میدم 

بعد خیییلی کم رب گوجه میزنم وقتی رب هم تفت خورد سه لیوان آب پرتقال رو اضافه میکنم و میزارم جا بیفته ،اخر کار هم زعفران دم کرده میریزم که حسابی خوش رنگ و خوشمزه بشه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
تکه های مرغ و سرخ میکنم و بعد پیاز تفت میدم و مرغهای سرخ شده رو بهش اضاف میکنم و با ادویه حسابی تفت ...

مرسی عزیزم این مقدار برای چندنر جواب میده؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مرسی عزیزم این مقدار برای چندنر جواب میده؟

من برای پنج نفر درست میکنم 

اینو یادم رفت اگه آب پرتقال تازه نداشتی و خواستی شربت پرتقال استفاده کنی چون شیرینه حتما با آبلیمو یا آب نارنج ترکیب کن 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من برای پنج نفر درست میکنم اینو یادم رفت اگه آب پرتقال تازه نداشتی و خواستی شربت پرتقال استفاده کنی ...

مرسی واقعا

برای سه مفر درست میکنم کلا ۲ تا ۳ تیکه مرغ میریزم اب پرتقال بازم سه لیوان بریزم؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مرسی واقعابرای سه مفر درست میکنم کلا ۲ تا ۳ تیکه مرغ میریزم اب پرتقال بازم سه لیوان بریزم؟

به نظرم دو لیوان خوبه 

💜