2777
2789

آقا ما تو مدرسمون دوتا معلم عربی داریم یکیش خیلی سختگیره خیلی بعد اون‌یکی معلم ماس 

ما دو هفته پیش امتحان نوبت عربی دادیم بعد این معلم سختگیره‌سوالا رو طراحی کرده بود معلم ما هم اصلا نمیدونست سوالا چیه با ما سرجلسه فهمید کی به کیه چیا تو امتحان اومده بعد چهار صفحه بود هر سوال ۴ یا ۳ بخش داشت جواب امتحانا مون هقته پیش چهارشنبه داد ۴ تا تجربیم‌ ۴۰ نفره

معلم گف اگه میانگین بگیریم بین دهما نمره میشه ۹ اونقدر وضع افتضاحه

نمره زیر ده خیلی زیاده ۱۳ و ۱۴ هم هس من ۱۸.۵ شدم بعد من یکی هس ۱۹ شده نمرات برتر مدرسه ماییم دیگه کسی بالاتر از ما نگرفته معلممون گف دوباره امتحان میدیم هرکی خواست بیاد امتحان بدهنمره نوبت هم هس حالا بنظرتون من دوباره امتحان بدم یا به این ۱۸.۵ قانع باشم؟

قانع باش

منی که فیزیک رو ۲۰ شدم

عربی رو ۱۹ شدم

ریاضی رو ۱۹،۷۵ شدم

الان کجای دنیارو گرفتم ؟

ول کن بابا حوصله داریا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به معلمت بگو چون از همچین امتحان سختی تونستم همچین نمره خوبی بگیرم، بهم یه ارفاق کنید که بتونم امتحان مجدد بدم و نمره هر کدوم بیشتر بود برام اونو لحاظ کنید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

سلام عزیزدلم

آفرین گل دختر کیف کردم از خوندن پیامت خانم موفق 😍💕🦋

عزیزم اصلا استفاده از لفظ حسادت برای شما ممنوعه ها زیباجان

به همین اکتفاکن و تلاشتو برای ترم بعدی بزار الان شما بی نظیره نمرت 😍❤️

خانم معلم آینده💕🦋