2777
2789

من شاغلم

وقتایی که پول خرج میکنم شوهرم مدام بهم میگه برای چی با پولات اینو خریدی؛ برای چی اینکارو کردی و...

مثلا این ماه حقوقش خیلی کم بود، من یه مقدار از پول خودم خرج کردم بهم میگفت مگه نمیبینی پول ندارم چرا میری کارای غیر واجب میکنی؟ درحالی که دو روز قبلش با پولام خرید یک ماه خونه رو انجام داده بودم

اصلا حس استقلال حتی رو پولای خودم ندارم! دوست دارم بهش کمک کنما، اما میبینم اینجوری باهام حرف میزنه حالم بد میشه. چ کار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو خرج خانه با شماست من اول برا خودم خرج میکنم بعد برا منزل

بعد میاد میگه آره اشتباه کردم از تو گرفتم دیگه نمیگیرم واسم قیافه میگیره؛ بدترین حس دنیا بهم دست میده احساس میکنم گناه کردم...

بعد میاد میگه آره اشتباه کردم از تو گرفتم دیگه نمیگیرم واسم قیافه میگیره؛ بدترین حس دنیا بهم دست مید ...

نه دیگه مشکل ما زن ها اینه 

من تجربه دارم 

بذار قیافه بگیره 

محلش نده

به مردا یادآوری کنید وظیفه ای ندارین که پول خودتون خرج زندگی کنید و این لطف شماست

و شما حق دارین با درآمد خودتون هر کاری بکنید

بگین اینو دادگاه و شرع و اینا هم تایید میکنن

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
بعد میاد میگه آره اشتباه کردم از تو گرفتم دیگه نمیگیرم واسم قیافه میگیره؛ بدترین حس دنیا بهم دست مید ...

اصلا حس گناه نکن شما هیچ وظیفه ای نداری

مردای ایرانی پررو میشن براشون خرج کنی

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
مسئله من اینه قیافه میگیره برام

بی محلی کن عزیزم بی محلی کن خودش درست میشه

اصلا حس گناه نکن شما هیچ وظیفه ای نداریمردای ایرانی پررو میشن براشون خرج کنی

دیگه عصبی شدم بهش گفتم خب برو اسنپ کار کن کنار شغلت.

میگه چرا اینجوری بهم گفتی آتیش گرفتم

دیگه عصبی شدم بهش گفتم خب برو اسنپ کار کن کنار شغلت.میگه چرا اینجوری بهم گفتی آتیش گرفتم

اینو نگو گفت پول ندارم و فلان و اینا

بگو‌ آن شالله درست میشه

خدا بزرگه و...