2777
2789

مامانم میگه ازت راضی نیستم ت هرچی بخونی قبول نیس 

چون کمکم نمیدی و تو بعضی حرفاش هم اشاره می‌کنه ک تو پشتیبانی از بابات میکنی منو دوست نداری..

چیکارکنم بنظرتون دلش بدست بیارم؟ 

من دوستش دارم ولی رابطمون خوب نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلاح کن باهاش خوب برخورد کن درعوض من دوست دارم حس آت الکی مادر من ببوسش کمکش کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قبول باشه عزیزم تو دعوای پدر و مادر سعی کن همیشه بی طرف باشی اگه تو کار خونه کمک خواست یکم کمک بده

بی طرفم من ولی مامانم اینطور فکر نمیکنه 

بابام همش خودش ب مریضی میزنع من دریچه قلبم گشاده خیلی استرس میگیرم و سعی میکنم مراقبت کنم یوقتای از بابام چون همش میاد جلومون ادای مریضا رو در میاره بعد مامانم خوشش نمیاد فک می‌کنه فرق میزارم 

تو کار خونه هم هروقت صبح ها بیدار باشم سعی میکنم کمک بدم شبا ک بیدارم صب خواب میمونم کل روز کسب میشم دست ب چیزی نمیتونم بزنم خوابم خیلی بهم ریختس 

اصلاح کن باهاش خوب برخورد کن درعوض من دوست دارم حس آت الکی مادر من ببوسش کمکش کن

روم نمیشه ببوسمش یا بغلش کنم چون خودش هم اینکار و خیلی وقته باهام نکرده کلا ت خونه عادت نداریم منم روم نمیشه خیلی سختمه

خب کمکش بده ،هرازگاهی بی مناسبت براش هدیه های کوچیک بخر

خوابم بهم ریختس شب ک بیدار میمونم صب خواب میوفتم کل روز کسل میشم اگه صب بیدار باشم کمک میدم 

درمورد کادو هم پول دستم نیس ولی هروقت پول دستم رسیده یچیزی خریدم براش بی مناسبت یا هرچی میخرم ب اونم میدم