2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بد میاره خیلیییی

139 بازدید | 8 پست

دلش عین بچه ها پاکه ۳۰ سالشه اما دلش پاک پاک امکان  نداره فقیری بچه کاری معتادی ببینه و کمک نکنه بوده روزایی پول شام نداشته اما کسی احتیاج ب پول دارو داشته کمک کرده دیگ‌گفتم بدونید صدقه میدیم

ولی این اعتقاد ب خدا پیغمبری نداره

داعم داره بد میاره زندگیمون شده خون بخدا حالم از بوی خون بهم میخوره  دیگ  تورخدا  بگید چیکار کنم تورخدا

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 

اخل مدیتیشن و شکرگذاری  ام اما دیگ خسته ام‌میخام شروع کنم نماز و قرآن بخونم بخدا انقد درد کشیدنش دیدم انقد رابطمون اتفاق های بد و خطرناک افتاد خسته ام

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فدات آروم باش آیه الکرسی بخون براش همیشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میخام حرز امام جواد هم بگیرم‌

اره از ی جای معتبر که نمازشو خونده باشین عالیه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دوستم برای چند تا از فامیلاشون گرفته میگ معتبر ازون طرف میخام بخرم

خوبه بگیر عالیه موفق باشی خوشبخت بشی به حق پنج تن آل عبا