2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7931 بازدید | 195 پست
ممنونم درسته فقط. خواستم تجربه ای که داشتم رو بگم واینکه میدونم کمتر کسی با یکبار خیانت طلاق گرفته ا ...

بله متوجه حسن نيت تون شدم

منظورم همسرتون بودن نبايد قبح اين موضوع براى همسرتون از بين بره پس در اين مورد نبايد باهاشون صحبت كنيد

( البته هر طور خودتون صلاح ميدونيد ؛ اين نظر من بود)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم اون خانم زن شوهر دار بود بعد رفتی به شوهرش گفتی اونا زندگیشون چی شد؟؟

اره متاهل بود من دیگه ازشون خبر ندارم همون اولا که گفت شوهرش مهرشو میخوام ببخش طلاقش بدم دیگه نمی‌دونم اما بعید میدونم طلاق گرفته باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اگه شوهرت با دختر مجرد بود میشد بخشیداما رفته با زن شوهر دار یعنی ناموس یکی دیگهببخش اما کسی که به ن ...

نمیدونم چرا این کارو کرد به خیلی چیزا اعتقاد داره حلال و حروم اما خودمم شوکه هستم چرا با زن متاهل 

هرچند میدونم اونه زنه خیلی رفته زیر جلدش من اون زن رو دیدم آنقدر بی حیا بود جلو منو و شوهرش از ظرف غذاش برا همسرم برنج کشید داد بهش یه زن تا نخواد هیچ مردی بهش نزدیک نمیشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نمیدونم جدیدا این چیه مد شده تا مرده خیانت می‌کنه همش مقصر زنه بوده چون مرده پاک و طاهره و گول زن رو خورده . والا مردی که درست باشه 50تا زن هم بیاری جلوش بازم خودشو حفظ می‌کنه . لطفاً انقدر شوهر هاتون رو بیگناه جلوه ندین .... دوماً که میگید اگه زنه نخواد مرد نمیتونه کاری کنه دقیقاااااا همین مورد تو مرد هم هست . وقتی مرد نخواد و به زندگیش وفادار باشه زن نمیتونه کاری کنه ..... در ضمن این همه تجاوز و غیره همش به خواست زن بوده آیا ؟؟

اینارو کلی گفتم استارتر به خودت نگیر 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
نمیدونم جدیدا این چیه مد شده تا مرده خیانت می‌کنه همش مقصر زنه بوده چون مرده پاک و طاهره و گول زن رو ...

کی شوهرشو پاک و طاهر نشون داد ؟!! تو بک خیانت دو طرف مقصر هستن اما هنوزم میگم تا زن چراغ سبزه نشون نده مرد جرات نداره قدم برداره وقتی طرف آنقدر اشغال بی حیا هست که جلو من و شوهرش کرم میریزه چیزی که با چشمای خودم دیدم فهمیدم صددرصد زنیکه اول پا داده وکرنه هیچ مردی جرات نداره به زن متاهل پیشنهاد بده مگه اینکه ببینه زنه خودش می‌خواد و پایه هست و آمار میده 

بله همسرم من ۷۰ درصد مقصر هست وقتی دیده زنه داره بهش نزدیک میشه یا آمار میده باید جلو خودشو میگرفت متعهد میموند اما کدوم مردی هست بتونه جلو خودشو بگیره هستن اما کم 

کی شوهرشو پاک و طاهر نشون داد ؟!! تو بک خیانت دو طرف مقصر هستن اما هنوزم میگم تا زن چراغ سبزه نشون ن ...

منم هنوز میگم خیانت شوهر رو نباید توجیه کرد و به گردن طرف مقابل انداخت . اونی که باید به شما متعهد میموند همسرت بود نه اون زن . اگه مطمئن بود شوهرت سفت و سخته شاید هیچوقت این ریسک رو نمیکرد . احتمالا چراغ سبزی از طرف همسرت دیده که جلو اومده . مرد اگه مرد باشه و نخواد و دلگرم به زندگیش باشه ، زلیخا هم بیاد بازم خودش رو نمیبازه. مرد های خیلی زیادی هستن که با وجود عشوه های زیاد بقیه بازم متعهد به زندگیشون هستن . اگه شوهرتون اونجور نبود نباید فکر کنی همه مردها مثل همن. اون زن مقصر صددرصدی برای زندگی خودشه . شوهر شما هم مقصر صددرصدی برای زندگی خودش . هردو خیانتکار و هردو به یه اندازه مقصر .

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
توصیه ات خوبه ولی فقط،برای زنهایی که شبیه خودتون اولویت شون تو زندگی فقط، پوله وگرنه خیان ...

حالا شما اگر خیانت دیدی قابل اقماض برات نباشه ما داریم تو زندگیمون حال می‌کنیم 🤣🤣🤣

مرد هرزه هیچوقت درست نمیشه

خدا بخواد‌ همچین گوش اون مرد رو میپیچونه که عوض بشه پیش خدا کاری نداره آدم مذهبی نیستم اما اعتقاد دارم به لطف خدا که همیشه هم شامل حالم شده تو زندگی 

منم هنوز میگم خیانت شوهر رو نباید توجیه کرد و به گردن طرف مقابل انداخت . اونی که باید به شما متعهد م ...

اره همسر من به واسطه کارش خیلی شوخ و اهل زبون بازی کلا زبونش خیلی خوبه حتی با خانما حتما برا همون به خودش جرات داده نزدیک بشه منم نگفتم مقصر نیست چرا متن آدمو درست نمیخونی من با چیزایی که من از اون زنه دیدم جلوی خودم کرم میریخت ببین من نبودم چیکار میکرده

بعدم خیلی مردای دوهزاری ابن دوره زمونه رو بزرگ کردی که ذلیخا هم بیاد گول نخوردن اره حتما مردا ۹۰ درصدشون آمادگی خیانت کردن رو دارن اگر نکردن شرایطش جور نشده براشون 

من هیچ دفاعی از همسرم نمیکنم چون حسابی بهش ضربه رذم سر این کارش برا همینم آرامش دارم چون به راحتی گذشت نکردم 

اره همسر من به واسطه کارش خیلی شوخ و اهل زبون بازی کلا زبونش خیلی خوبه حتی با خانما حتما برا همون به ...

من همون کامنت اول گفتم که نظرم کلیه و تو به خودت نگیر ولی تو به خودت گرفتیش . بعدشم من کلا مرد جماعت رو آدم حساب نمیکنم چه برسه به اینکه بگم همشون فرشته‌ن و پاک . فقط خواستم اینو بفهمی در هر صورت اونی که مقصره شوهره خودته نه هیچکس دیگه..

حالا شما اگر خیانت دیدی قابل اقماض برات نباشه ما داریم تو زندگیمون حال می‌کنیم 🤣🤣🤣

اغماض  عزیزم

بله من به همسرم گفتم  همه چیزت تحمل میکنم      اما یک هزارم شک بهت کنم   جمع میکنم میرم       

انشالله حالت همیشه خوب باشه