2777
2789
عنوان

بعضی از ما زنا خودمون توقع مرد رو میبریم بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ، به نظرم طرف شما تنوع طلب بوده ، مشکل از شما نیست ، مشکل از طرف مقابلتونه که بی بند وبار و تنوع ...

بابا ی جانمازی اب میکشید فکر میکردی پاک ترینه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

خب دیگه این دیگه باید هنر ما باشه که اعتماد به نفس خودمونو داشته باشیم و همیشه ی درجه بی محلی رو داشته باشیم تا پررو نشن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من تجربه ندارم ولی انقد خوندم و شنیدم ک بدبین شدم و باورم نمیشه اینطور چیزا روحس میکنم همه تهش خیانت ...

منم فکر نمیکردم خیانت کنه نمیدونی چیکارا میکرد ولی تهش خیانت کرد

همه مردا بلدن برای زن تلاش کنن اهمیت بدن هزینه کنن توجه کنن ولی میبینن زن قانس و پخمه نمیکنن

برای پسر مردم همسری نکنید وقتی زنش نیستید و هیچ مسئولیتی قبول نکرده و خووشو اثبات نکرده 

مادر پسر مردم نباشید بره براتون  عروس بیاره 

همه مردا بلدن برای زن تلاش کنن اهمیت بدن هزینه کنن توجه کنن ولی میبینن زن قانس و پخمه نمیکننبرای پسر ...

درسته

منم فکر نمیکردم خیانت کنه نمیدونی چیکارا میکرد ولی تهش خیانت کرد

وقتی میبینم دوتا آدم کم سن تو رابطه ان و دختره چطور ذوق میکنه ک وای رلم چقد منو دوس داره

دوس دارم برم بگم دل نبند تهش میره و تو میمونی و بدبختی 

ولی باز میگم ب من چ

بعد ک میبینم کات کردن عصابم خرد میشه ک دختره همش استوری دپ میزاره و میره زیر سرم و..

آقایون وقتی قرار مهریه بدنیا چیزی برا زن بخرن بدبخت ‌ و مظلوم هستنموقع انتخاب یک کیلو وزن و رنگ چشم ...

زنای عقده ایی مریض ضد زن و زن ستیزن و همیشه زنو مقصر میدونن انگار زن باید بدهکار باشه و مرد همیشه طلبکار

زنای عقده ایی مریض ضد زن و زن ستیزن و همیشه زنو مقصر میدونن انگار زن باید بدهکار باشه و مرد همیشه طل ...

همشون اغلب مرد پرستن

خودشون خوار و دلیل مرد میکنن

پسرهاشون هم وابسته بار میارن تا زندگی کس دیکه رو به گند بکشه

وقتی میبینم دوتا آدم کم سن تو رابطه ان و دختره چطور ذوق میکنه ک وای رلم چقد منو دوس دارهدوس دارم برم ...

فراموش میکنه یا متنفر میشه مثل من

زنای عقده ایی مریض ضد زن و زن ستیزن و همیشه زنو مقصر میدونن انگار زن باید بدهکار باشه و مرد همیشه طل ...

دقیقا بی شرف نامرد سر ی چیزای مسخره سریع منو جایگزین کرد

شما باید تیز بودید و میفهمیدید ، الان کمتر مرد و پسری پیدا میشه که پای بند باشه

ارتباط اولش بود من فکر میکردم پسر بامرام و خوبیه

تهش فهمیدم از مرد بودن فقط اسمشو داره و پای هیچکدوم حرفاش نموند