2777
2789
عنوان

خانوما خواب نوزاد بعد چهل روزگی بهتر میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 34 پست
نه ایشالا بهتر میشه. معمولا که اینجوره. خدا کمکت کنه حال دو سال پیش منو داری یه ۲ساله داشتم یکی دیگه ...

عزیزم توروخدا بهم بگو کی این سختی تموم میشه و کمی فقط کمی اوضاع بهتر میشه؟

یهو همزمان گریه میکنن نمیفهمم به کدوم برسم 

من نمیدونستم تا این حد سخته

راستش خودم رازیانه رو‌میخورم‌بخاطر شیردهی بیشترخواص رازیانه برای بچه‌چیه گلم

چون بچت دختره میتونی به اونم بدی دلشو آروم میکنه خوابشم سنگین

سر ق چایخوری هر شب

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بچت دختره میتونی به اونم بدی دلشو آروم میکنه خوابشم سنگینسر ق چایخوری هر شب

راستی گلم دخترم گاهی تا سه ساعت بیدار نمیشه واسه شیر خوردن اگه من خواب بودم و نتونستم بیدار شم شیر بدم خیلی خطرناکه؟

ن عزیزم ب مرور خیلی خوب میشع

ولی اینو از من بشنو بااینکه شاید حرفم چرت باشه

ولی بااینک بیخوابی ، خسته ای دورت بگردم میدونم

ولی از تک تک لحظاتش کیفشو ببر ، بوش کن فیلم بگیر ازش

سه روز دیگ‌تولد یکسالگی دخترمه بااینکه بی نهایت بدخواب بود و همش گریه میکرد

ولی حاضرم باز برگردم سال پیش همین لحظه ها باز برم ب دنیاش بیارم ، ولی اینبار باتجربه تر ، محتاط تر ، مهربون تر🥲

خدا دختر و پسر نازتو حفظ کنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
راستی گلم دخترم گاهی تا سه ساعت بیدار نمیشه واسه شیر خوردن اگه من خواب بودم و نتونستم بیدار شم شیر ب ...

نه اوایل چون شیر چربه سنگینه  من که بیدار نمیکردم 

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

سخته.سعی کن به بزرگه برسی. راحت نمیشه اما خیلی طود عادت میکنی قوی باش

رفتنمون به بیرون کلا کنسل شده 

حتی نمیتونیم فروشگاه بریم با شوهرم

ناسکری نمیکنم بدنیا اومدن دخترم بهترین اتفاق زندگیم بود ولی انتطار نداشتم به این حد سخت و طاقت فرسا باشه

راستی گلم دخترم گاهی تا سه ساعت بیدار نمیشه واسه شیر خوردن اگه من خواب بودم و نتونستم بیدار شم شیر ب ...

ن عزیزم ولی چون کوچیکه سعی کن هردوساعت حتی شده تو خواب شیر بدی بهش که قندش نیافته

ولی دکتر دخترم گف اگ دیدین لچه تو خواب عمیق بزارین خودش پاشه شیر بخوره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ن عزیزم ب مرور خیلی خوب میشعولی اینو از من بشنو بااینکه شاید حرفم چرت باشهولی بااینک بیخوابی ، خسته ...

با هر دوتا بچه ام با صبوری رفتار میکنم عزیزم روح‌و روانشون برام از هر چیزی مهمتره ولی یه گوشه ذهنم همش دارم به این فکر میکنم که کی قراره کمی از سختی این دوران کم بشه😓😓

ن عزیزم ولی چون کوچیکه سعی کن هردوساعت حتی شده تو خواب شیر بدی بهش که قندش نیافتهولی دکتر دخترم گف ا ...

همون گلم گاهی تا چهار ساعت هم بیدار نشده یهو چشمم افتاده به ساعت با دلهره و اضطراب شدید دویدم طرفش شیر دادم همش میترسم گرسنه بمونه تو خواب قندش بیفته

رفتنمون به بیرون کلا کنسل شده حتی نمیتونیم فروشگاه بریم با شوهرمناسکری نمیکنم بدنیا اومدن دخترم بهتر ...

سعی کن از شوهرت کمک بگیری همین اول تقسیم وظایف کنی مثل من همه چی رو به عهده نگیر که بیچاره میشی. اره تا یه مدت سر در گمی اما زود برمیگردی به روال قبل بیرونم میرین هر دو لج میکنن که تو صندلی کودک نمیشینن میان جلو بغل شما یه وضعیتیه اصلا ولی بامزه م هست

با هر دوتا بچه ام با صبوری رفتار میکنم عزیزم روح‌و روانشون برام از هر چیزی مهمتره ولی یه گوشه ذهنم ه ...

میدونم دوتا بچه خیلیییی سخت تره ولی قول بهت میدم دخترت یکسالش شد خیلی راحت تر میشی

الان مثلا دختر من باید رو پام میخابید ولی یکسالشه الان خودش تو جاش یکم غلت میزنه میخابه