من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مشکل اینجاست پسر من اصلا داروگیاهی نمیخوره🤦♀️🤦♀️🤦♀️شلغم و کدو و اینا نمیخورهنشاسته نمیخوره
دیگه باید بری تو کار زور🤣ببخش من چون پوستمو گیسو و رادمهر کندن درس میکنم میگم داروعه نخورنم مثل دارو میدم مثلا شیرنشاسته رو رقیق درس میکنم میریزم تو پیمونه ی دارو،یا شلغمو با اب کم توشیشه بخارپز میکنم ب گیسو شلغمو با عسل میدم میخوره رادمهر ک نمیخوره ب اون اب شلغم عسل میزنم میدم ببخش طولانی شد گفتم شاید ب دردت بخورع
مرسی عزیزمان شاءالله همیشه تنشون سالم لبشون خندون باشهپسر من زور بگم، لج میکنه دیگه هیییچی نمیخوره ...
مرسی مهربون الهی ک همه ی بچهامون سالم و خندون باشن ،میدونم چی میگی پسر منم دوسالو نیمشه کشته منو بدغذا لجوج و پوس کن خدا بهمون قوت و صبر بده از پس اینا بربیاییم