2777
2789
عنوان

باز ویروس جدید🤦‍♀️🤦‍♀️پسرم از سر شب گلو درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 58 پست
دختر و پسر من گرفتن هر کدوم ۴تا امپول خوردن و کلی دارو ۱۰روز گذشته هنوز صداشون باز نشده و وقتی بیرون ...

عه پسرمنم همینطور وقتی میدوعه سرفش شروع میشه. دکتر نگفت چیه این ویروس؟؟؟ واسه ما گفت کروناست انگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من گرفتم خیلیییی سخته من باردارم هستم خیلی اذیت میشم یک هفتس هنوز خوب نشدم دکترم رفتم فایده نداره ال ...

پیگیر باش عزیزم

منم مامانم گرفت

الانم پسرم گرفته

خودمم الان گلوم خارش داره فکر کنم برای منم فردا شروع بشه🤦‍♀️

۶ سالشه عزیزمعلائم بچهای شما چی بود؟پسر من فعلا از سرشب فقط گلو درد داره. سرفه هاشم فقط در حد دوسه ت ...

آنفولانزاست اگر تامی فلو گیر بیاری از گسترش ویروس جلوگیری میکنه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
مشکل اینجاست پسر من اصلا داروگیاهی نمیخوره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شلغم و کدو و اینا نمیخورهنشاسته نمیخوره

دیگه باید بری تو کار زور🤣ببخش من چون پوستمو گیسو و رادمهر کندن درس میکنم میگم داروعه نخورنم مثل دارو میدم مثلا شیرنشاسته رو رقیق درس میکنم میریزم تو پیمونه ی دارو،یا شلغمو با اب کم توشیشه بخارپز میکنم ب گیسو شلغمو با عسل میدم میخوره رادمهر ک نمیخوره ب اون اب شلغم عسل میزنم میدم ببخش طولانی شد گفتم شاید ب دردت بخورع

عه پسرمنم همینطور وقتی میدوعه سرفش شروع میشه. دکتر نگفت چیه این ویروس؟؟؟ واسه ما گفت کروناست انگار

والا گفت ویروسه بیشترم بچه ها درگیر میشن ب ریه میزنه فکر کنم خواست هول نکنیم 

چیا بهش میدین؟تبم کرد؟

اره تب شدید هنوزم حس میکنم گه گاه گرم میشه

به دخترم انتی بیوتیک نداد دیفن هیدرامین پروفن نوریزکاف قطره بینی 

امشبم بردمش دکتر بچم میگفت گلو دردم دکتر نگاه کرد افت زده بود گلوش از شدت تب دو شب پیشش

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
دیگه باید بری تو کار زور🤣ببخش من چون پوستمو گیسو و رادمهر کندن درس میکنم میگم داروعه نخورنم مثل دار ...

مرسی عزیزم

ان شاءالله همیشه تنشون سالم   لبشون خندون باشه

پسر من زور بگم، لج میکنه دیگه هیییچی نمیخوره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا زور و دعوا اثری نداره روش😐😐😐

مرسی عزیزمان شاءالله همیشه تنشون سالم لبشون خندون باشهپسر من زور بگم، لج میکنه دیگه هیییچی نمیخوره ...

مرسی مهربون الهی ک همه ی بچهامون سالم و خندون باشن ،میدونم چی میگی پسر منم دوسالو نیمشه کشته منو بدغذا لجوج و پوس کن خدا بهمون قوت و صبر بده از پس اینا بربیاییم