2777
2789
عنوان

باز ویروس جدید🤦‍♀️🤦‍♀️پسرم از سر شب گلو درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوریه؟مال ما سرفه های خیلی شدید داشت که خوب نمیشدیم ما خوب نشدیما کلا تا اذر مریض بودیم

پسر منم اونو هر دوهفته یکبار نهایت ۳ هفته یکبار داشت

ینی یه هفته خوب میشد باز دوباره

اونم مثل همون کرونا و انفولانزا و اینا بود

پسر منم اونو هر دوهفته یکبار نهایت ۳ هفته یکبار داشتینی یه هفته خوب میشد باز دوبارهاونم مثل همون کرو ...

مال ما اصلا خوب نشد یک سره بود سینوس هامون به طرز عجیبی عفونت کرده بود اصلا خوب نمیشدیم خداروشکر گذشت

۶ سالشه عزیزمعلائم بچهای شما چی بود؟پسر من فعلا از سرشب فقط گلو درد داره. سرفه هاشم فقط در حد دوسه ت ...

همینا ک گفتی ب علاوه ی بیقرراری یهو تبشون رفت بالا بدن درد بعد دوروز سرفه و ابریزش،نگران نباش فقط حسابی تقویتش کن شیر نشاسته برا گلودرد عالیه،ترکیب سیب و به رنده شده با هل و لیمو دم کن بهش بده خیلی خوبه خودتونم بخورید،شیر و زردچوبه بچوشون یکم ک از داغی افتاد بهش عسل بزن بهش بده

اخه دخترم ۱سالشه خیلی نگرانشمریه اش خیلی حساسه

نگران نباش عزیزم. فقط مراقبش باش

من سالی که کرونا اومده بود پسرم یکسالش بود.هنوز صداشو درنیاورده بودن ک ایرانم هست.میگفتن تو چینه

تب شدیدددد داشت

ولی خوب شد خداروشکر 

همینا ک گفتی ب علاوه ی بیقرراری یهو تبشون رفت بالا بدن درد بعد دوروز سرفه و ابریزش،نگران نباش فقط حس ...

مشکل اینجاست پسر من اصلا داروگیاهی نمیخوره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شلغم و کدو و اینا نمیخوره

نشاسته نمیخوره

من گلودرد اینا خیلی کم داشتم سرم بشدت سنگین شده بود با یه بدن درد فوق شدید بطوریکه دو روز ۱۵،۱۶ ساعت در روز و فقط خوابیدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

من گرفتم خیلیییی سخته من باردارم هستم خیلی اذیت میشم یک هفتس هنوز خوب نشدم دکترم رفتم 

فایده نداره الان ریه هام فک کنم عفونت کرده وحشتناک سرفه میکنم 🥲

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠