2777
2789
عنوان

قیمت مانتو سال 😔😔😔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 72 پست

یه تایپیک هست برا شلوار اینو نوشته 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا حالمو فقط خرید خوب می‌کرد الان بخدا میترسم برم خرید قیمتارو میبینم میترسم میگم پولای خودمو جدمو روی هم بزارند اینقدر نمیشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ی مانتو مجلسی طور مشکی دیدم توی با سلام 

قد ۹۰ و کار شده بود تقریبا زده بود ۱۴۸۰ 

از بس همه چی گرونه با دیدن قیمت این مانتو فکر کردم حتما جنسش زیاد نباید خوب باشه

واقعا به کجا رسیدیم که ی چیزی ام ارزونتر باشه قطعا جنسش آشغاله 

سال ۸۷ یه مانتو خریدم ۲۵ تومنهم کلاسیام فکر میکردن بچه مایه دارم 😎

مامان من دوره نوجوانیش مامان باباش براش شلوار نمیخریدن میره النگو دستشو میفروشه 7 هزار تومن باهاش شلوار جین میخره😂

الان دویست تومن یدونه کیف پول نمیدن

هر چی گرون شده مهم نیست

شال و روسری بیخود گرونه

آخه چرا یک متر پارچه باشه ۵۰۰ هزار تومن 😲😲

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من سال 90 یه کفش خریدم نیم بوت خداشاهده 50 هزارتومن اینقدر ناراحت بودم میگفتم چقدر گرون شد، چقدر هم قشنگ بود

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖