2777
2789
عنوان

الان که فکر میکنم بدون مردم ایران نمیتونم زندگی کنم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 31 پست
نداشتم‌ولی تصورش هم میکنم برام خوشایند نیست

پس نظر بیخودیه!

من نظری کاملا متفاوت دارم !

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

با اینکه از مردم ایران خوشت نمیادددد ؟ خودت کجایی هستی مگه؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آمدم بگم آخی عزیزم خب بیا مارو هم ببر دیدم گفتی با اینکه ازشون خوشم نمیاد 

ایششششش همون بهتر که از ما دور باشی 🤣🤣🤣🤣🤣😎

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
پس نظر بیخودیه!من نظری کاملا متفاوت دارم !

خب هرکس تو این دنیا نظرش با دیگری متفاوته و این طبیعی😐😐

نظر شما هم از نظر من بیخوده

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
آمدم بگم آخی عزیزم خب بیا مارو هم ببر دیدم گفتی با اینکه ازشون خوشم نمیاد ایششششش همون بهتر که از ما ...

خدا نکشتت🤣🤣

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
خارجیه😂

بقول پسرم خارنجیه 😅 .حس میکنم افغانیه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم به تنها چیزی که فکر نمیکنم مهاجرته اصلا نمیتونم تصور کنم دیگه اطرافیانمو نبینم ‌ خارج رو برای سفر دوست دارم برم ببینم برگردم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پس نظر بیخودیه!من نظری کاملا متفاوت دارم !

برای این موضوع حتما نباید به اون مکان ها سفر کرد

این قدر اطلاع داریم از نحوه ی برخورد خارجیا ( مثلا غربیا )

بعضیا رفتارشون سرد و بعضی گرمه

طبیعیه کسایی که رفتار گرم تری دارن علاقه به زندگی در اون جوامع نداشته باشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
وای چه شیرین خدا حفظش کنه😍😂

فداتشم عزیزم ممنون😘

خب هرکس تو این دنیا نظرش با دیگری متفاوته و این طبیعی😐😐نظر شما هم از نظر من بیخوده

نظر من بیخود نیست چون تجربه کردم شما نظرت بیخودت چون براساس تصوراتت هست نه چیزی که دیدی و تجربه کردی

ادم از رو هوا حرف نمیزنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.