2777
2789

خانما بچه من ۱سال ونیمه هست. متاسفانه اصلا ب من وابسته نیست به طوری ک اگ بریم خونه مامانم  یا خونه عمش میخواد اونجا وایسه‌. مرتب تو خونه باهاش بازی میکنم ولی فایده ای نداره. تا شوهرم میاد دیگ اصلا کاری ب من نداره و کلا میچسبه ب اون. و اگه من بگیرمش جیغ میزنه. بااین ک من بیشتر از شوهرم پیشش هستم. فقط شوهرم زیاد میبرتش بیرون(و من هم نمیتونم جلوش بگیرم)

در ضمن به عمشم خیلی وابسته هست بااینکه هفته ای دوبار بیشتر نمیبینتش ولی وقتی بااونه کلا دیگ کاری ب من نداره. عمش هم مدام ب دخترم میگه دختر من . بچه من. ینی طوری صداش میزنه و بهش محبت میکنه ک انگار بچشه. 

مادرشوهرمم وخواهرشوهرمم  میخوان به همه ثابت کنن ک دخترم عاشق عمشه‌. خواهرشوهرم خودش بدون اینکه از من اجازه بگیره میبینم خودش غذا کشیده میخواد ب بچم غذا بده. و... خیلی این رفتارا ناراحتم میکنه.  بخدا از وقتی بچم دوماهش بود هی مادرشوهرم جلوش میگفت بگو عمه. حتی ب بچم یاد دادن ب به بچه های خواهرشوهرم بگه آبجی و داداش.

مامانا من آرزوم بود دختر دار بشم ک یه همدم داشته باشم واسه تنهایی هام  الان میبینم بچم تمایلی ب من نداره واقعا دلم میگیره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان دختر داداشم ۲سالو نیمشه کلا باهام بزرگ شده چش باز کرده منو دیده دین و دنیاش منم 

هر جا باشم کنارمه باهامه با من غذا میخوره .کسی جرات نداره بگه عمه خوب نیست میزنتشون .ولی ولی ولی مطمئن باش بزرگتر بشه هرچقد من امن باشم براش بغل و دلداری مادر چیز دیگه اس 

الان کوچیکه حالیشون نیست 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بچت هنوز کوچیکه

دختر منم همینطور بود

ازین فرصتا استفاده کن

همون تایمای کمی که با اونا سرگرمه تو استراحت کن

بزرگتر که شد کاملا‌برعکس‌میشه.

منم همین بودم‌خصوصا ک تو یه ساختمون بودیم.

یواش یواش بقدری وابسته من شد که نیم سافت هم نمیره پیش اونا‌تنها.

الان‌۵سالشه

وااای چقد حرف دل منو زدی بچه منم دقیقا همینطوره اصلا بمن وابسته نیست با اینکه کلی باهاش بازی میکنم ولی تا باباش میاد خونه دیگه اصلا بغل من نمیاد 😔 من همش میگم چون شیر منو نخورد وشیشه خورد بمن وابسته نیست

بیخیال الان بچس بزرگ میشه درست میشه من که لذت میبرم بچه هام بقیه را دوست داشته باشن کلی کمک حال میشه واسه آدم‌ حساس نباش فقط غذا کشیدن و...را تذکر بده اما به نظر من هرچه اطرافیان محبت بیشتری به بچه بکنن اعتماد به نفس بچه تو‌بزرگسالی بیشتر میشه و‌شخصیت قوی‌تری پیدا میکنه