2777
2789
عنوان

خانه سالمندان رایگان هم وحود داره

203 بازدید | 14 پست

من سنم بالاست کلا نگران پیری خودم هستم دیگه داره ۵۰ ساله میشم پدرم رفتگر شهرداری بود برای همین همه مسخره میکردن ما من خواستگار نداشتم کلا

خونه های مردم کارگری میکنم ولی کوچیک و تحقیرم میکنن از زندگی خسته شدم

من حافظه مشکل پیدا کرد به خاطر شوک عصبی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این سایت های دوست یابی عضو شو

شاید یه کیس ازدواج پیدا کردین....

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
تحصیلاتت چیه؟ نمیتونی شغلتو عوض کنی؟

من فراموشی گرفتم حالم خوب نیست فقط کارگری راحتم سرعت عمل من تو آشپزی و خانه داری خیلی خوبه فقط جای خوب گیرم نمیاد

اصفهانم اگه خانواده خوب میشناسی معرفی کن

عزیزم توی تاپیکاتون دیدم اصفهان هستید،توی آگهی های دیوار یااسنکه اگرامکانش هست یه سر یه شهرک صنعتی ها بزنید معمولا استخدام خانم دارند برای کارای مونتاژ ویاآشپزی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

عزیزم برو آرایشگری،ناخن کاری کاشت مژه میکرو بلید تو این لاین ها یاد بگیر کار کن خانمی کن،،مهم نیست ازدواج نکردی واسه خودت زندگی کن تفریح کن بشو یه زن مستقل و قوی همه ک نباید ازدواج کنن