2777
2789
عنوان

خونم خيلي كثيفه😔💔

285 بازدید | 32 پست

ججوري بعضيا هم چندتا بچه دارن هم خونه هاشون برق ميزنه واقعيه اينا؟ من خونه زندگيم گند برداشته چند روز بيش جاريم سر زده اومد  بچشًو ببره خونمون بود گفت وا اين چيه ابروم رفت 😢شوهرم همش دعوا ميكنه من ٢٥سالمه ولي نا ندارم پا درد وكمر درد انگار پيرزنم كمبود ويتامين دارم فك كنم ولي واقعا نميدونم جكار كنم 😔💔اصلا نا ندارم بلند شم همه جا رو مرتب كنم بجه يك ونيم ساله دارم  ولي بعضيا با بجه هم تميزن

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

هیچوقت به زندگی سایت و اینستا اعتماد نکن اونا هیچوقت ضعفاشون نشون نمیدن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچوقت به زندگی سایت و اینستا اعتماد نکن اونا هیچوقت ضعفاشون نشون نمیدن

ولي خب تو واقعيت هم هستن اين ادما مثل خود جاريم همش خونش تميزه☹️💔

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
خواستم بگم تنبلی گفتی بچه داری خب شاید بچه خیلی ازت انرژی میگیره و اذیت میکنخ

نميدونم تنبلم يا جيز ديگه بچمم اذيت ميكنه ولي خب ديگه بايد تميز كنم شوهرم همش ميگه خجالت نميكشي 

احتمالا باور نمیکنی ولی با تمام وجود دوس داشتم جات باشم..

اینکه وسواس داشته باشی و هر لحظه شکنجه روانی بشی خیلی بدتره ..خیلی😞

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب بچتو بزار کنارت کاراتو بکن قرص ویتامن د بخور با مولتی ویتامین و کلسیم اگه شیر خودتو میدی

كي ج روزايي بخورم ميشه بگي شايد كمكم كنه 

تا یه زمانی با بچه‌کوچیک‌واقعا سخته

ولی سعی کن یه وقتایی از روز که بچت خوابه بلندشی مرتب کنی.

یا مثلا اول صبح قبل بیدار شدنش...

بعضی وسایل بلافاصله بعد استفاده بذار سرجاش.

ظرفی لیوانی چیزی داشتی نذار تلمبار بشه همون موقع سریع بشور

یه سری ریزمیزه ها هست که اگه‌زود به دادشون برسی کارات سبک تر میشه.

خب طبیعیه  خونه هرازگاهی کثیف باشه

ولی بهتره روزی یک ساعت یا نیم یاعت وقت بذاری خونه تمیز کنی 

یع روز جارو برقی هال

یه زوز جاروبرقی اتاق و آشپزخونه

یه روزگردگیری

یه روز خود آشپزخونه

یه روز سرویس 

یه روز داخل اتاق

اینجوری دز طول هفته خونت تمیزه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
ولي خب تو واقعيت هم هستن اين ادما مثل خود جاريم همش خونش تميزه☹️💔

نمیگههههه دیگه غول چراغ جادو نداره که 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
هر کس یه مدلیهیکی دوس داره تمیز باشه یکی دوس داره کثیف باشهکسی حق نداره قضاوت کنه کسیو

من از كثيفي متنفرم اعصاب ميگيرم ارامش ندارم ولي نميتونم تميز كنم انرژي ندارم

اول از همه یه ازمایش کامل بده ببین کم و کسری نداری

دوم اینکه همه میدونن خونه آدم بچه دار نباید سرزده رفت. بچه منم ۲ سالشه. از ساعت ۱۰.۵ که خوابیده من همه جا رو تمیز کردم برق میزنه ولی خب کافیه بیدار شه و نیم ساعت بعد خونه عین میدون مین گذاری شده س، هرجا پا بذاری یه چیزی فرو رفته تو پامون!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄