2777
2789
عنوان

مادرش میخواد بچمو ازم بگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست
باید ب همه ی اینا فک کنی هی بیاد گریه کنه دل شوهرتو بدست بیاره یهو ب خودت میای میبینی هم بچه رفته هم ...

قبول دارم حرفتونو بخدا عقل خودمم همینو میگه 

ولی همه بدنم داره آتیش میگیره از تصور دادن بچم

اینو چیکار کنم آخه حاشو با چی پر کنم توی زندیگم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

قبول دارم حرفتونو بخدا عقل خودمم همینو میگه ولی همه بدنم داره آتیش میگیره از تصور دادن بچماینو چیکار ...

ب خدا توکل کن 

از خودش کمک بخواه

فقط همین 

صبر کن و حوصله 

ببین خدا برای قلب بزرگت چه هدیه ای در نظر می‌گیره فقط همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره شوهرمم ناراحته که بخواد ببرتش ولی نمی‌دونم چرا رحمش اومده به همسر سابقش توی عصبانیت به من میگه د ...

خب اینو در نظر بگیر 

شاید همسرت میخواد از تو بچه داشته باشه

با وجود فرزند قبلی همسرت یکم به مشکل میخوری

بچه رو بدید به مادرش ولی درصورتی که بزاره هروقت خواستید برید ببینیدش

متاهل🧸

دیدی عزیزم کاش همه ی کسایی ک ریپلای کردن ب من این کامنت ببینن من‌نمیدونسم شوهرت چی گفته بهت ولی میدو ...

نیمدونم واقعا عدالت خدا چیه ، من از شوهرم و مادر ژنتیکیش بیشتر مراقبش بودم و از همشون بیشتر دوسش داشتم

ولی تنها کسی که هیچ حقی نمیدن بهش منم😭

ب خدا توکل کن از خودش کمک بخواهفقط همین صبر کن و حوصله ببین خدا برای قلب بزرگت چه هدیه ای در نظر می‌ ...

توروخدا شماهم دعا کنید مادرش بیخیال بشه و بچه رو ببخشه به من 

من خیلی ممنونتم عزیزم خیلی خیلی

نیمدونم واقعا عدالت خدا چیه ، من از شوهرم و مادر ژنتیکیش بیشتر مراقبش بودم و از همشون بیشتر دوسش داش ...

ارهههههه اصلا دایه مهربان تر از مادر بودی واقعا 

ولی چ فایده ک هیچ کس حقی بهت نمیده 

پس خودت بگذر ازش ک زندگیتو حفظ کنی

برات بهترین هارو ارزو‌میکنم

شوهرم میگه حتی یک هفته هم نمیتونه بچه رو تحمل کنه این زنفقط الان بهونه گیری کرده که بچه رو بگیرهولی ...

ببین من حس میکنم زنه دوراشو زده تنهایی کشیده شوهرتو می خوادخواستش اینه بچه رو داشته باشه که با شوهرت به بهونه بچه بیشتر صحبت کنه و دوباره رابطه بگیره 

فکری به حال این قضیه کن

ببخش حسم این بود اگر ناراحت شدی حلال کن.  قصدم خوبی بود

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
توروخدا شماهم دعا کنید مادرش بیخیال بشه و بچه رو ببخشه به من من خیلی ممنونتم عزیزم خیلی خیلی

ارههههه برات دعا میکنم ولی دیدی نمیشه 

اصلا اصرار نکن چون خودت آسیب میبینی 

پای زنه رو برای مظلوم‌نمایی پیش شوهرت وا نکن

دیدی نمیشه بچه رو بده بره

زنه سربار زندگیت میشه

خودتم زود حامله شو 

ببین من حس میکنم زنه دوراشو زده تنهایی کشیده شوهرتو می خوادخواستش اینه بچه رو داشته باشه که با شوهرت ...

نیمدونم چی بگم حق دارید شما من خودم از عصر آنقدر بهم ریختم که به هیچی نیمتونم فکر کنم 

چیکار کنم آخه به نظر شما 

من بخاطر اینکه مادر ژنتیکی بچم بود از گل نازک تر نگفتم بهش و کلی ازش پذیرایی کردم 

نمی‌خوام لج کنه باهام و بچمو بگیره ازم کلا😭

این زن مادربشونیست!

فقط ازحسادت اینکه ،بچه بهت مادرمیگه وانس گرفته ،میخواداینکاربکنه 

بچه رومیخواست دوسال ولش میکرد،اونم بچه دوساله!

نمونه اش روهم دیدم ،بچه دوساله روول کرد،خیانت کرد 

حتی چون کسی نداشت پسره ،گفت یه مدت پیشت باشه ،گفته نه 

بچه مظلوم پیش ،جاری وخواهرشوهر بود که همش حرف میزدن ونصف‌روز‌پیششون بود ،خودشون میگفتن نمی تونن پوشکشو عوض کنن ،حالشون بدمیشه 

باباسریع ازدواج کرد شش ماهه،زن بابااومد ،دختر لپهاش گل انداخت ،تروتمیز شد

خانم یادش افتاد بچه داره ،اخرهفته میبرتش 

قبل زن بابا نمیدونست بچه داره 

ارههههه برات دعا میکنم ولی دیدی نمیشه اصلا اصرار نکن چون خودت آسیب میبینی پای زنه رو برای مظلوم‌نمای ...

نمیتونم واقعا نیمتونم من دق میکنم آخه 

یک هفته هم نمیتونم تحمل کنم 

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و گوش کردی به حرفام

نمیتونم واقعا نیمتونم من دق میکنم آخه یک هفته هم نمیتونم تحمل کنم مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و گ ...

شرایط سختیه

ولی خیلی مراقب زندگیت باش

شاید فک کنی بین اینکه هم همسر از دست بدی هم بچه عاقلانه باشه بچه رو بدی بره

انشالله مشکلت اونجور ک صلاح حل بشه