2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم

میگن با گوشی هم میشه ترید کرد پس چرا من نمیتونم هر سایتی میزنم که باب میشه اصبا راحت نیستم که نمودار ها ذو خوب ببینم لب تاپ دارما ولی سختمه هی برم سر اون میخوام بدونم شما بیشتر با چی میرین البته من اول راهم دارم اموزش مبینم 

میگن با گوشی هم میشه ترید کرد پس چرا من نمیتونم هر سایتی میزنم که باب میشه اصبا راحت نیستم که نمودار ...

آره عزیزم با گوشی سخته با لبتاب کار کن که عادت کنی جون نمودار اینا رو تو اون خیلز راحتتر و بهتر میشه کار کرد 

میگن با گوشی هم میشه ترید کرد پس چرا من نمیتونم هر سایتی میزنم که باب میشه اصبا راحت نیستم که نمودار ...

با گوشی که سخته من با کامپیوتر میرم مثلا همزمان میخای چند صفحه بازکنی با گوشی سخته

آره عزیزم با گوشی سخته با لبتاب کار کن که عادت کنی جون نمودار اینا رو تو اون خیلز راحتتر و بهتر میشه ...

عزیزم میشه بگین شما مدرستون کی بوده و راضی بودین از تدریسش یا نه؟ و اینکه چقدر طول میکشه ادم راه بیوفته خیلی استرس دارم 

با گوشی که سخته من با کامپیوتر میرم مثلا همزمان میخای چند صفحه بازکنی با گوشی سخته

عزیزم اگر مدرس خوبی میشناسین معرفی کنید ممنون میشم چون برام گنگه این مطالبش میگن خیلی مهمه پیش کی یاد بگیری 

خداروشکر♥️ولی همسر من سه ساله ولی به سود نرسیده.شما پیش کی اموزش دیدین؟

من استاد اسدی ایشون سیگنال رایگان هم میدن فقط خواستین استفاده کنید حد ضررو کنین حتما 

چقد سرمایه دارین؟