2777
2789

چه تاثیری توی رابطه اش با همسرش داره؟؟؟

اگه مردی بفهمه زنش خیلی بی کس و کار و تنهاست به نظر شما باعث نمیشه که همسرش را آزار بده یا بر عکسش

اگه مرد خانواده ی حامی و دلسوز داشته باشه بهتره 

یا کلا مردی تنها و بی کس   و کار باشه؟؟؟

چقدر تنهایی یک آدم باعث شکستش تو ازدواج میشه؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم من مردی که خودش خوب نباشه آدم زندگی نباشه چه خانواده حامی داشته باشی چه نداشته باشی اون رابطه خوب پیش نمیره به هرحال

مردی هم که خوب باشه خب مشخصه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

همش برمیگرده به عزت نفس خود ادم که چقدر خودشو قبول داشته باشه...ازخودسازی وخودشناسی قبول کنیم توجه هیچکس برامون اینقدر مهم وحیاتی نخواهد بود

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

بنظرمن همه ادمو دست کم میگیرن وقتی دورت خلوته"شاید این حس خودماست من میگم اگه فامیلم زیاد بودن دهن کجی بقیه روم تاثیر نداشت یا میگفتم مثلا گور پدر جاری و فامیل شوهر من خودم ی عالمه فامیل دارم

تلخه ولی واقعیهولی ببین ظاهر سازی باید کردواقعیت رو پنهان کرد و گفت که همه چیز عادیهمردا از نقطه ضعف ...

اره مردای مریض از ازار و اذیت زن لذت میبرن سادیسم دارن 

درست نمیشن باهر زنی زندگی کنن زنو بدبخت و داغون میکنن

ببینن زن سادس بیشتر اینکارو میکنن مخصوصا اگر خودشیفته باشن زن بترسه مرد پدرشو در میاره

همین دیگه باید جواب های رو با هوی بدی

بد طور رو باز کردن

بعد زن میگه مهریه و طلاق میگن وااای زنا پولکی ان کاسب مهریه

نمیگن با انقدر بیشرف میشیم که اینا مجبور میشن

همین دیگه باید جواب های رو با هوی بدیبد طور رو باز کردنبعد زن میگه مهریه و طلاق میگن وااای زنا پولکی ...

توقع دارن هر بلایی سر زن بیارن زن خفه خون بگیره طلبکارن از زنا