2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183581 بازدید | 1283 پست
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

امضات خیلی قشنگه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیز دیگه هم بگم هیچی اینکارو توجیه نمیکنه نه شرایط اقتصادی نه فشار مالی 

مگه هر کی یه جا روش فشار بود باید بیاد همسرشون کتک بزنه؟ چیش منطقیه؟ هیچیش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خانما یه سوال یکی اخرین استوریش این باشه یعنی چی:رفقا حلالم کنید😑

یعنی دنبال توجه ونگرانیه یه نفره و میخواد اون ینفر بش پیام بده بگه چیشده مگه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

لطفا منو لایک کنید عکس

اومد 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

تکرار فَسَیَکْفیکَهُمُ الله فورا آروم میشی

بعدم وایسادی کتک خوردی؟چطور دستش شکسته کتکت زد؟

والا من سال‌های پیش که کنم کاری داشتیم هروقت میزد منم میزدمش شوهرمم هیکلیه ماشالا ولی شلوارشو میکندم شورتش را هم میکندم بدبخت فقط وقت میکرد شلوار بکشه بالا منم میزدمش همه جاشو با ناخن هام میکندم غلط کرده کتک زده مظلوم وایسادی نگاه کردی

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

عزیزم اینجا بحث سر چاقی نیس بحث وحشی بودن شوهر اسی هست که کتک زده سر هیچی

وگرنه منم موافقم اسی باید مراقب اندامش باشه 

چاقی خفت میاره

مگ روانیه خاک برسر به‌خاطر دل سیاهشه دستش اونجوری شده دیگ 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

آیه الکرسی  بخون خدا خودش جواب اینجور مردا رو بده واقعا که 

من میدونم خیلی سخته منم بعد زایمانم شکمم ورم کرد پلو اینا دراوردم بعدش شوهرم هی بهم میگفتم بشکه یا چاق فلان منم ۷۰ اینا بودم اخرش انقد به خودم سختی دادم الان ۵۷ شدم واقعا بخاطر حرفاش کم کردم الان ظهر نهار نمیخورم از ترس اینکه باز چاق نشم 😔

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

من ماه پیش باید ۶۰۰ میلیون جور میکردم. ببین من کلا آدم اذیت‌کنی نیستم، ولی اون مدت از این رو به اون ...

با احترام اصلا چیزی که میگی قابل پذیرش نیست لااقل برای من 

چطور آقا اختیار داره بخوره و بنوشه ولی خانم حق نداره تا یه چیزی هم میشه باید دست رو زنش بلند کنه 

اگه مشکل کاری داره باید پشت در بزاره دوباره فردا کولش کنه ببره با خودش 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن