2777
2789

با شوهر یا حالا هر عنوانی میرید دیت و بیرون چیا میگین ؟ چی میخورین معمولا؟  بگین منم یکم خیال پردازی کنم برا خودم حس کنم منم یکی عاشقمه

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد مسیر و پیشرفت و اهدافمون و چکار کنیم و چکار نکنیم .

+مسخره بازی

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
فقط پیتزا وخوراک بندری تند دوس دارم اونم توماشین 😋😋

اصلا علاقه ای ب غذا ندارم  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من وقتی با شوهرم میرم شام بیرون یا ناهار یا هرچی 

هی زیر ب زیر بهش میگم توروخدا دیگه نیاییم بیرون .خب خونه ی چیزی درست میکردیم پولمونم تو جیبمون بود .هی غر میزنن ب فکر آینده باش 

مدیونید اگ فک کنید خسیسم

گاهی میریم رستوران غذای ایرانی سفارش می‌دیم گاهی فست فود،جیگرکی، بعضی وقتا ذرت مکزیکی آبمیوه و... کافی شاپ من زیاد باهاش نمیرم برمم قهوه نمی‌خورم هات چاکلتی ماسالایی چیزی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40