2777
2789
از طبقه بالایی همسایه بغلیه،برا ما هم اینجوره در ۹۹ درصد اوقات برا همسایه بغلیمون هس

انگار یکی داره محکم مسکویه ب زمین صدای کشیدن مبل شوهرم خاله داره خرناس می‌کشه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از جن که بهتره🤣

من ترسم فقط از دزده ن از جن خیلی عجیبم😲😀

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
انگار یکی داره محکم مسکویه ب زمین صدای کشیدن مبل شوهرم خاله داره خرناس می‌کشه

بیدارش کن تا قبیله جن ها خونه رو روی سرتون خراب نکردن🤣

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

من نمیدونم چرا اکثر طبقه بالابی ها درحال جابه جا کردن مبل و میزن

کل روز هر کاری میخوان بکنن ولی ۱۲ شب به بعد اروم بگیرن دیگه. من واقعا نمیدونم چرا دوتا بچه مدرسه ای تا این موقع باید بیدار باشن؟ بدبختی اینکه اتاق خوابای ما هم اندازه نیستن، ما اتاق کوچیکتر رو گذاشتیم برای دخترمون اینا اتاق بزرگتر رو برای بچه هاشون. آسایش نداریم تو اتاق

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
استارتر علاقه به زدن تاپیکهایی داره که نگه چی شده ولی بنظرش ترسناکه برید تاپیک قبلشم ببینید بای

تاپیک ای من کسی نمیاد گلم ولی یخداسرکاری نیس خیلی ترسیدم نفسم بنداومده

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
من ترسم فقط از دزده ن از جن خیلی عجیبم😲😀

خب حالا جن ببینی نظرت عوض مبشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

شوهرتو بیدار کن خب شاید دزد اومده چه بیخیالی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

چقد قوت قلب اینجا زیاده ذوق زده شدم از حس امنیتی ک بقیه دادن ای خوووداااا😍😍😘

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
شوهرت خاله داره؟ عمه داره؟ خب ربطش چیه

خوابه منظورشه😂😂😂

خب دزده احتمالا بگو همسرت بره ببینه یا اگه نیست به ی همسایه دیگه ت بگو

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...