2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشمام...مکان جن های نوجوان😂😔🧘

عادی شده 

برای هممون

خدا پدربزرگتو رحمت الهی قرار بده 

چقد حس ششمی و میخواستم 🙈

میشه بگی این خطی ک امروز بهم زنگ خورده شد و من در دسترس نبودم همسرم بود یا نه ؟

( با همسرم قهرم و دوریم از هم )

بنظرتون واقعا بچه ها چ صدایع

تاحالابرات اتفاق نیفتاده الآنم راننده شوهرم زنگ زدنفسم بنداومدادم نفهمیه امشب همه چی میخادمنوبترسونن

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
عادی شده برای هممونخدا پدربزرگتو رحمت الهی قرار بده چقد حس ششمی و میخواستم 🙈میشه بگی این خطی ک امرو ...

مرسی عزیزدلم🫂🦋خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

نه عزیزم از سمت همسرت نیست اما همسرت خیلی دلتنگته

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

خونه ما هم دو طبقه س سال ها طبقه بالا خالی مونده و کسی زندگی نکرده مدت ها بود صدای کشیده شدن میز و ص ...

اره خونه منم همینجوریه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
مرسی عزیزدلم🫂🦋خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنه عزیزم از سمت همسرت نیست اما همسرت خیلی دلتنگته

سلامت باشی ممنون از پاسخگوییت خوشحالم کردی 

نه پس همسر نیست 

باشه عزیزم لطف کردی 

زندگیه منم داره تموم میشه :) یکماه  شد دوری و فاصله 

نه پسره🤦🏻‍♀

اها از اون دوستا، چی بگم والا انشالله که چیزی نیست

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اره خونه منم همینجوریه

نمی‌تونین مستاجر بدین یا حداقل خونه رو پر کنید خالی نباشه...اینطوری خوب نیست...

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

پشمام...مکان جن های نوجوان😂😔🧘

حس ششمی جان من کی مامان میشم بنظرت🥺

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
حس ششمی جان من کی مامان میشم بنظرت🥺

سال دیگه عزیزم:)

میشه برای شادی روح بابابزرگم فاتحه بخونی؟:)