2777
2789

من روزا انرژی کافی ندارم

ریزش موی شدید دارم

و... 

توی بارداری پرگناکر میخوردم خیلی راضی بودم اما شنیدم واسه خانمای غیرباردار مناسب نیست

شماها چی میخورین؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط یه مکمل آهن دارم میخورم فرو_دین قبلا تمام مکملای پوست و مو رو تقریبا امتحان کردم هیچ کدوم به اندازه این قرص آهنه برا من اثر نداشت

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من میخورم اسمش نمیدونم ازبهداشت گرفتم 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

آهن 

ویتامین دی 

آمپول های ویتامین بی ۱۲ 

زینک 

و یه قرص دیگه که اسمشو یادم نیست 

همه رو دکتر واسه ریزش مو برام نوشته بود استفاده کردم خداروشکر ریزش موم بهتر شده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من فعلا دارم منیزیوم استفاده میکنم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم