2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج با آدم خسیس درسته حتی اگه دوستش داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 46 پست

هروقتم گفتم چیزی میخوام گفت چقدر سطح توقعت بالاعه ازدواج کنیم از این خبرا نیست

این آدم داره با زبون خودش بهت میگه هرچقدر وضعیت الان مزخرفه بعد از ازدواج قراره مزخرف تر هم بشه 

چرا باید بخوای باهاش ازدواج کنی ؟

میخوای خودتو روزگارتو به خاک سیاه بنشونی ؟ 

عزیزم چه کارمایی ؟

شما مفهوم کارما رو درست متوجه نشدین پس 

همش میگ‌ تو ک نمیخواستی باید زودتر کات میکردی تو منو وابسته کردی الانم‌میخوای ولم کنی اخلاقش اکیه ول ...

نمیدونم خودت تصمیم بگیرولی ویژگی جالبی نداره 

تصمیمی بگیر که به نفع خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اینجاست میگه حساب مشترک باز کنیم اگ شاغل شدی حقوقتو بزار رو حقوق من ماشین خونه بگیریم دیگ ناخن ...

اینا همش ی هشداره که این یارو رو ول کنی 

ببین من الان عقدم، همسرم حقوقش کمه بعضی وقتا بهش میگم برم سرکار کمکت کنم تو خرجا ،برمیگرده میگه اصلا دوست ندارم ب خاطر کمک ب من بری سرکار. یعنی رو حقوق من هیچ حسابی باز نکرده 

ولی این آدم از الان روی حقوق تو حساب باز کرده 

اگه باهاش ازدواج کنی یعنی واقعا عقل نداری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

هروقتم گفتم چیزی میخوام گفت چقدر سطح توقعت بالاعه ازدواج کنیم از این خبرا نیستاین آدم داره با زبون خ ...

آخه اخلاقش خوبه،بعدش تا من میگم کات میگه تو ک منو نمیخواستی چرا ۴ سال موندی از اول نرفتی بعد الان همش عین پیرزنا آه نفرین میکنه میترسم

آخه اخلاقش خوبه،بعدش تا من میگم کات میگه تو ک منو نمیخواستی چرا ۴ سال موندی از اول نرفتی بعد الان هم ...

بازیشه 

نقطه ضعفت رو پیدا کرده 

میدونه روی موضوع کارما حساسی 

داره بهت حس عذاب وجدان میده تا نگهت داره 

تو رو خدا خر نشوو 😂😭

اینا همش ی هشداره که این یارو رو ول کنی ببین من الان عقدم، همسرم حقوقش کمه بعضی وقتا بهش میگم برم سر ...

واقعا همسرتون اینطور میگه؟از نظر ایشون ک همه خانوما شاغلن من بیکار الافم

بازیشه نقطه ضعفت رو پیدا کرده میدونه روی موضوع کارما حساسی داره بهت حس عذاب وجدان میده تا نگهت داره ...

دارم نظرات دوستانو میخونم ی مقدار آگاهی پیدا میکنم،دعا کن توروخدا از خریت دربیام💔

واقعا همسرتون اینطور میگه؟از نظر ایشون ک همه خانوما شاغلن من بیکار الافم

اره عزیزم همسرم کلا ۲۲ سالشه شب کاره خوابش خیلی کمه

تازه خونه گرفتیم دست و بالمون بستس ولی حتی ی بار ب من نگفته برو سرکار کمک دستم باش منم بهش میگم برم سرکار ب خاطر کمک بدش میاد  

میگه اگه به خاطر علاقه میری برو وگرنه نمیخوام بری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

دارم نظرات دوستانو میخونم ی مقدار آگاهی پیدا میکنم،دعا کن توروخدا از خریت دربیام💔

دوست عزیز اگه الان کات نکنی فردا خودتو هزاران بار نفرین می‌کنی دندون لقو بکن بنداز دور خصلتی داره که درست شدنی نیستتت

به جای اینکه دلت برای اون بسوزه برای خودت دلسوزی کن برای آیندت جوونیت قشنگیت

بخدا قسم اگه مارو کنار هم ببینی خندت میگیره بعد جالب اینجاست چه اعتماد بنفسیم داره توی فکر افتادم اتفاقا دلم واسه خودم بسوزه امیدوارم از این خواب بدی ک رفتم بیدار شم

اره عزیزم همسرم کلا ۲۲ سالشه شب کاره خوابش خیلی کمه تازه خونه گرفتیم دست و بالمون بستس ولی حتی ی بار ...

پس همسرتون هم سن ماست،قدرشو بدون حداقل معرفت داره سر شما حساب کتاب نمیکنه🥲