2777
2789

من چندسال پیش با یکی دوست شدم همسن خودم بود اونموقع ۱۸ سالمون بود خب خدایی بچه بودیم باهم قرار گذاشتیم اون بره سربازی بیاد منم دانشگاهمو تموم کنم ازدواج کنیم الان من درسم تموم اونم سربازیش تموم اومده دم مغازه وایستاده واسه کار ولی من احساس میکنم ازش متنفر شدم بخاطر همه ۴ سالی ک ازم دور بود بخاطر تمام ۴ سالی ک نبود  من با نبودش رویا ساختم و اون بی اهمیتی میکرد بخاطر اینکه هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نگفت اگه چیزی احتیاج داری برات تهیه کنم هروقتم گفتم چیزی میخوام گفت چقدر سطح توقعت بالاعه ازدواج کنیم از این خبرا نیست گوشیم جلو چشمش خراب شد اما به روی خودش نیاورد گوشیم خرابه درعوض رفت برای مادرش گوشی خرید میرفتیم بیرون میگف اونجا غذا گرونه اینجا غذا گرونه کلی راه منو پیاده میبرد تا غذای ارزون پیدا میکرد میخرید گاهیم میگف منک گرسنه نیستم و حتی من بدون ناهار برمیگشتم خونه ازش متنفر شدم از قیافه اش از همه چیزش اما بازم سکوت کردم ادامه میدم و هروقت گفتم‌کات درمقابلش التماسم میکنه منم از عذاب وجدان اینک کارما پس ندم بیخیال میشم بنظرتون با همچین آدمی میشه زندگی ساخت یا نه؟

ابدا

اگ از زندگیت سیر شدی باش ازدواج کن

مرد خسیس پیرت میکنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا با خسیس بودن یا نبودنش کاری ندارم

همین که داری با تاکید میگی ازش متنفری کافیه تا حداقل فعلا ازدواج منطقی نباشه تا بعد که ببینی همچنان متنفری یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
لطفا بخونش،و نظرتو بهم بگو💔

خوندم الان 

ببین تو زندگی حسرت ساده ترین چیزا ب دلت میمونه 

آدم خسیس حتی اگه میلیاردر هم باشه دلش نمیاد خرج کنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

خودا مهمتری کات کندوستی برا اینکه بشناسی خب چه کارمایی؟

همش میگ‌ تو ک نمیخواستی باید زودتر کات میکردی تو منو وابسته کردی الانم‌میخوای ولم کنی اخلاقش اکیه ولی نمیدونم چرا انق ازش متنفر شدم

خوندم الان ببین تو زندگی حسرت ساده ترین چیزا ب دلت میمونه آدم خسیس حتی اگه میلیاردر هم باشه دلش نمیا ...

جالب اینجاست میگه حساب مشترک باز کنیم اگ شاغل شدی حقوقتو بزار رو حقوق من ماشین خونه بگیریم دیگ ناخن و مژه و ژل  ایتا تعطیل

با زندگی خودت و بچه های آیندت بازی نکن.

مرد خسیس دنیاااا رو برات جهنم میکنه . 

خودت و بچه هات در حسرت معمولی ترین چیزای زندگی میمونید .

توی فامیلمون دونفر داریم اینجوری. پولشون از پارو بالا میرع اما زن و بچشون غذای درست حسابی نمیخورند  . به زن و بچشون میگن گرسنه های خیابون رو ببینید چجوری زنده اند شما هم قناعت کنید و نپوشید و نخورید🤐🤐

نه نمیشه آدم خسیس درست نمیشه خودتوبدبخت نکنتو تحصیل کرده ای برو ی کارخوب پیداکن مثل موقعیت خودت ازدو ...

یعنی من کارما پس نمیدم همش تهدیدم میکنه تو منو وابسته کردی تو پس میدی فلان