2777
2789

من درمورد مشکلاتم معمولا حرف نمیزنم نوشتن آرومم میکنه هرشب عادت دارم بنویسم 

الانم تازه کات کردم همه نوشته هام درمورد اکسمه 

کلا دفتره مربوط ب اون آدمه از اول روز آشنایی هر اتفاقی و کات 

دیروز دختر خالم اومده بود رفت اتاقم بخوابه یکم بعد رفتم نگاه کردم دیدم دفتر توی دستشه و یه چیزایی هم خونده بود...

عکس منو اکسمم داخل اون دفتره بود اونجا گذاشته بودم کسی نبینه اونام تو دستش بود

من وقتی دیدم دسشته اصلا انگار دیونه شدم یکم رفتار بدی داشتم باهاش

قهر کرد و رفت الان من شدید عذاب وجدان گرفتم

میگم نکنه اشتباه کردم نباید این رفتارو نشون میدادم

به نظرتون پیام بدم بهش؟!

کار خوبی کردی 

نباید سرک میکشید

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه فضوله😡

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چرا باید دفتری به این دهن لقی دم دست باشه اخه ؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!