من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ۲۳خب مادرم هر چی باهاش صحبت میکنه انگار ن انگار مثلا از طرف من چیزی بخواد خرید شه سریع بهونه میکن ...
یه دلیلش دقیقا همین اختلاف سنی زیادتونه من و خواهرم ده سال اختلاف داریم و تا زمانی که من مجرد بودم خواهرم الگو برداری شدیدی از من داشت . ولی بعد ازدواج کردم شخصیت مستقلش شکل گرفت . الان هم خودم دوتا دخترم . کوچیکا همیشه بزرگه رو الگو میدونن و نسل جدید که از نظر ای کیو قوی تر هستن به نسبت زمان ما زودتر این تفاوتا رو حس میکنن و عجول تر هستن . البته اینم بگم که این مساله قطعا توسط والدین باید کنترل بشه وگرنه زمینه بلوغ زودرس هم میتونه بیاره چون عجله داره بزرگ بشه زودتر . هر می بتونن سرشو به علایق خودش گرم کنن بهتره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚