2777
2789

بنظرتون چیکار کنم باهاش مثلا میخوام طلا بخرم گریه میکنه ک‌ منم میخوام یا چیزای دیگه 

چیکار کنم کلافم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرت باید مدیریت کنه منم دوتا دختر دارم . شما چندسالته ؟

من ۲۳

خب مادرم هر چی باهاش صحبت میکنه انگار ن انگار 

مثلا از طرف من چیزی بخواد خرید شه سریع بهونه میکنه ک منم میخوام و ...

باهم خوبیم ولی بحث خریدی چیزی میشه تغییر میکنه‌و صحبتم باهاش میکنیم فایده نداره

خب عدالتم باید باشه

چرا شما میخری ،اون نخره؟؟؟؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب عدالتم باید باشهچرا شما میخری ،اون نخره؟؟؟؟

عزیزم چی داری میگی من ک نگفتم چیزی نخره ، دارم میگم بعضی وقتا چیزایی ک میخوام بگیرم واسه سن منه مثلا مانتویی لباسی چیزی اونم پشت سرش بهونه میکنه

عزیزم چی داری میگی من ک نگفتم چیزی نخره ، دارم میگم بعضی وقتا چیزایی ک میخوام بگیرم واسه سن منه مثلا ...

منظور بدی ندارم گلم

خودمم دوتا بچه دارم

ببین شما مانتو لازم داری خب میخری

هفته بعد برای اون یه پوشاک که لازم داره بخرید

خریدتون نوبتی باشه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

منظور بدی ندارم گلمخودمم دوتا بچه دارمببین شما مانتو لازم داری خب میخریهفته بعد برای اون یه پوشاک که ...

خب دقیفا اره این طور خوبه ، ولی خواهرم کلا بهونه گیره و هر موقع چیزی میخوام بگیرم پشت سرم ی چیزی میخواد ، حالا چ تازه قبلش خریده باشه چ ن

خب دقیفا اره این طور خوبه ، ولی خواهرم کلا بهونه گیره و هر موقع چیزی میخوام بگیرم پشت سرم ی چیزی میخ ...

اشکال نداره ،لج میکنه پس

کم کم قوانین رو یاد میگیره

من ۲۳خب مادرم هر چی باهاش صحبت میکنه انگار ن انگار مثلا از طرف من چیزی بخواد خرید شه سریع بهونه میکن ...

یه دلیلش دقیقا همین اختلاف سنی زیادتونه من و خواهرم ده سال اختلاف داریم و تا زمانی که من مجرد بودم خواهرم الگو برداری شدیدی از من داشت . ولی بعد ازدواج کردم شخصیت مستقلش شکل گرفت . الان هم خودم دوتا دخترم . کوچیکا همیشه بزرگه رو الگو میدونن و نسل جدید که از نظر ای کیو قوی تر هستن به نسبت زمان ما زودتر این تفاوتا رو حس میکنن و عجول تر هستن ‌. البته اینم بگم که این مساله قطعا توسط والدین باید کنترل بشه وگرنه زمینه بلوغ زودرس هم میتونه بیاره چون عجله داره بزرگ بشه زودتر ‌. هر می بتونن سرشو به علایق خودش گرم کنن بهتره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚