2777
2789

فازا چیه همش میگید حتما باید شوهرم فلان سال ازم بزرگتر باشه؟؟؟

به شخصه میگم اصلا کسایی که همسنن ، دور و ورم به هیچ وجه زنه پخته تر بنظر نمی‌رسه تا مرد 

فازتون چیه میگید حتما باید صد سال بزرگترتون باشه؟؟

اگه کوچیکتر باشه چی؟

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منوهمسرم۴۵روز اختلاف سن داریم😅

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اون که عالیه🤣🤣

نه جدی واقعا؟؟😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

اهمیتی نداره

مهم اینه از پسره وایب مردونه بگیری

الان همسر من خیلی ازم بزرگتر نیس،ولی حس مردونه بهم میداد،اما مورد بود پسر ۸ سال بزرگتر این حسو بهم نمیداد و احمق و لوس بود

دور و برمم گاهی پسراییو میبینم که باهام همسنن ولی پخته و منطقی ان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

عزیزم بخاطر اینکه از لحاظ علمی ثابت شده مرد۶ سال دیر تر از زن ب بلوغ فکری میرسه و زن بخاطر بارداری عادت ماهیانه زودتر چهره ش افت می‌کنه اگر همسن باشن خیلی مشخص میشه اما خب اجباری در این قضیه نیست