2777
2789
عنوان

پسر عموم تهدیدم میکنه میگه یا مال منی یا مال خاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن نکردم

پس اول قبول کن اشتباه کردی و الکی توجیهش نکن و حالا اشتباهت رو با اشتباه بزرگتر نپوشون. اون پسری که عرق خوره و رابطه داشته هرچند بهت عشق دو عالم رو ابراز کنه ی موجود متعفن از درونه اگه فکر میکنی لیاقتت همینه که هیچ اگه نه بزن تو دهنش اونم نمینیره شک نکن دو روز سختشه بعدا درست میشه. خود دانی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من فقط،سکوتتتت

ببین فکر کنم کلا فکر نمیکنی نه؟؟؟ حرف من چه ربطی به جواب تو داشت؟؟؟؟؟؟ گفتم لیاقتت همین پسره یا نه؟؟؟ سکوت یعنی بله رضایت دارم و لیاقتم همبنه پس مبارکت باشه ریپلای هم نکن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ببین فکر کنم کلا فکر نمیکنی نه؟؟؟ حرف من چه ربطی به جواب تو داشت؟؟؟؟؟؟ گفتم لیاقتت همین پسره یا نه؟؟ ...

من نمی خوام خودمو بدبخت کنم 

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
من نمی خوام خودمو بدبخت کنم

چرا اتفاقا میخوای و داری میکنی وگرنه خام دو تا جنله عاشقونه نمیشدی حتما میزدی پس دهنش