2777
2789
من هیچی برنداشتم حتی پول هم ندارم فقط تونستم تندتند شلوار لی و کاپشن بردارم درو قفل کنم

عزیزم برنامه اسنپ داشته باش 

بعد از این کیف پولشو همیشه شارژ کن 

تا در مواقع لزوم ک پول نداری خیلی ب کارت میاد 

الهی خدا خودش کمکت کنه گلم الهی ک روزهای خوبی پیش رو داشته باشی فقط قوی باش تا بتونی حقتو بگیری حق ز ...

اونقد بی کسی بودم که وسط خیابون دارم گریه میکنم نگاه به دفترچه تلفن‌ کردم کسی نبود که بتونم زنگ بزنم بگم پناهم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برنامه اسنپ داشته باش بعد از این کیف پولشو همیشه شارژ کن تا در مواقع لزوم ک پول نداری خیلی ب ک ...

شوهرم نمیزاره بزنم سیاه دله شکاکه ٱشغاله خستم کرده 

اونقد بی کسی بودم که وسط خیابون دارم گریه میکنم نگاه به دفترچه تلفن‌ کردم کسی نبود که بتونم زنگ بزنم ...

الهییییی عزیزدلم 

خدا رو داری غصه نخور 

خیلیا مثل شمان عزیزم 

خدا بهترینها رو سرراهت بذاره 

آدمای خوب و باخدا و مومن انشالله سرراهت قرار بگیرن 

برات آیه الکرسی میخونم 

لطفا بیا بگو چیشد

میخواستم برم اما نمیرم میرم ببینم اون یکی مسجد باز بشه برم اونجا یواشکی ی جا بشینم صبح برم شهر خودم 

اینا بفهمن من رفتم کلانتری پوستم میکنن من واقعا از شوهرم میترسم خانوادم نگهم ندارن بیچارم میکنه تا حد مرگ میزنه میگه غلط کردی رفتی کلانتری چون دید بدی نسبت به اونا داره کلا مریضع 

دیگه خودت بدون 

فردا روزی گفت معلوم نیست با کی بودی .چطوری میخوای ثابت کنی 

بعدم وقتی خودت نگی اون اصلا نمی فهمه 

فقط پرونده برات تشکیل میدن ک اگه کار ب طلاق کشید 

یا ادعایی کرد میتونی ثابت کنی 

و این ثبت شکایت خیلی ب دردت میخوره 

ببخشید که ناراحتتون کردم من ی آدم آشعالم که اینقد کتک خوردم ازشون عین سگ میترسم من برگشتم کنار مسجد

من خیلی به خدا التماس کردم زندگیم خوب بشه اما خواهرشوهرم نذاشت شوهرمو پر کرد فرستاد خونه 

منم دیگه از تحقیر خسته شدم این دفع که فش داد یکی رکیک هم من دادم داشت با چاقو میومد دنبالم که قفل کردم درو از قبل کاپشن رو آماده کرده بودم با کلید

امشب میخوابم کنار این مسجد فکر میکنم امن هست صبح زود میرم فوقش میگم برادرم اومد دنبالم 😭

دیگه خودت بدون فردا روزی گفت معلوم نیست با کی بودی .چطوری میخوای ثابت کنی بعدم وقتی خودت نگی اون اصل ...

آخه کبودی نداره شوهرم قاضی هست جوری میزنه بلده همه چیو 🥺

ببخشید که ناراحتتون کردم من ی آدم آشعالم که اینقد کتک خوردم ازشون عین سگ میترسم من برگشتم کنار مسجدم ...

خدا هدایتشون کنه 

اینطوری نگو عزیزم 

الهی ک خدا خودش برات بسازه 

از ته دلم برات ایه الکرسی خوندم ک مشکلت حل بشه 

حالا خیر سرش قاضی یه و اینکارت رو میکنه 

ای خدااااا

خدا هدایتشون کنه اینطوری نگو عزیزم الهی ک خدا خودش برات بسازه از ته دلم برات ایه الکرسی خوندم ک مشکل ...

میبینی چخ شرایط بدی دارم پام بند نیست جایی برم کاش بابام لود کاش کسی دستمو می‌گرفت اشکام بند نمیاد خواهرشو سپردم به همون آقا عباس البته تا حالا بیست بار سپردم چیزی نشد